nlc.hu
TV-sztárok

Nyári Dia a szakmájáról

Nyári Dia: „Egy színésznőnek csupa lemondás az élete”

A feszített munkatempó miatt szükséges a jó logisztika.

Nyári Dia életében az első a kisfia és a családja, ám a munkája is nagyon sok időt és odafigyelést igényel – erről mesélt a Story magazin legutóbbi számában.

„Sokszor kifejezetten emberpróbáló elvárásoknak kell eleget tenni. A szerepekhez mérten kell hízni-fogyni, alakulni, naprakésznek lenni. Nyilván nem úgy járhatok el például bulizni, mint más fiatalok, tudatosan kell készülnöm a próbákra, a felvételekre, az előadásokra. Nem lehetek meggyötört amiatt, mert előző nap jól éreztem magam. Százszázalékosan ott kell lennem fizikailag és mentálisan is, amikor dolgozom. Ez a legtöbbször nem esik nehezemre, imádom a hivatásomat! De igen, sok mindenről le kell mondanom. Talán egyetlen olyan eset jut eszembe, ami nagyon fájt: nemrég a legjobb barátnőm esküvőjére nem tudtam elmenni, ahol én lettem volna az egyik tanú. A Hotel Margaretet forgattam éppen, de a feszített munkatempó miatt nem tehettem meg, hogy távol legyek. Ezt bármennyire is nehéz, el kell fogadni” – részletezte a lapnak a színésznő, aki a Barcelona Maratonra készül.

Nyári Dia

Fotó: Trenka Attila

„Világéletemben fontos volt számomra az egészséges életmód, és hogy jó formában legyek. De egy nő esetében a hormonális változások
függvénye is, hogy jojóznak-e rajta a kilók. Én mindent megteszek azért, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Télen is ügyeltem arra, hogy amikor csak tehettem, járjak edzőterembe, tudatosan készültem a maratonra. Ha esetleg felkúszik pár kiló, az azért sem jön jól, mert sokkal nehezebben megy a futás, és bizony a Játékszínben konkrétan fehérneműben állok színpadra. Naprakésznek kell lennem, nem csábulhatok el egyetlen finom falat láttán sem. Nem okozhatok csalódást a nézőknek és saját magamnak se.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top