nlc.hu
TV-sztárok

Little G véleménye Tóth Andi döntéséről

Little G Tóth Andi karrierjéről: „Neki nem zsűriszékben kellene ülnie”

A zenész reméli, hogy az énekesnő döntése nem végleges.

Két héttel ezelőtt jelentette be Tóth Andi, hogy felhagy az énekléssel. A Sztárban sztár zsűritagja saját ruhamárkát tervez, emellett pedig tehetséggondozással foglalkozna, így a menedzserével saját kiadót alapítanak. Elege lett abból, hogy olyan műfajban lett sikeres, amit nem is igazán szeret, ezért döntött úgy, hogy nem lép többé színpadra.

Többen sajnálatukat fejezték ki ezzel kapcsolatban, most pedig az X-Faktor egy korábbi mentora, Little G, azaz Szűcs Gábor is megszólalt az énekesnő bejelentésével kapcsolatban.

Little G Weevil

Fotó: Olajos Piroska

„Sajnálattal hallom, remélem, hogy ez a döntés nem végleges. Én 2019-ben, miután hazajöttem Amerikából, leültem vele egy beszélgetésre. Amikor pár üzletember megkérdezte a véleményemet, hogy ki az, aki Magyarországon nemzetközi szintre érdemes a pop/rock műfajban, én egyből rávágtam, hogy a Tóth Andi. Minden megvan benne, hogy egy nemzetközi sztár legyen. Természetesen rengeteget kell neki még dolgozni, de nagyon látszik, hogy akar, és többet akar, mint a kényelmes középszint. Neki nem zsűriszékben kellene ülnie, hanem a nemzetközi palettán lemezeket kiadni, és arénákat megtölteni. Bármihez nyúl, mindig ezer százalék van benne, lehet érezni, érteni, csak észre kell venni. Furcsa, hogy miközben az ország »okosai« magyar pop világsztárról álmodoznak, se szakértelmet, se pénzt nem fektetnek ebbe. Nem csoda, ha a tehetségek elfáradnak vagy elmennek az országból. Én nagyon remélem, hogy Andi nem a celebkedéssel és zsűrizéssel fejezi be a munkásságát, hanem visszatér egy hozzá méltó zenei közegbe” – fejezte ki aggodalmát a story.hu-nak a zenész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top