nlc.hu
TV-sztárok

Katus Attila 50 éves lett

Katus Attila 50 éves lett, félmeztelen képet posztolt

Rengeteg bókot bezsebelt a félpucér fotóval.

Katus Attila több mint 20 éve a nyilvánosság előtt él, számos tévéműsorban szerepelt, és hihetetlen, de a napokban ünnepelte az 50. születésnapját. Azért hihetetlen, mert elképesztő formában van még mindig, szinte semmit nem változott az évek alatt – ezt egy fotó bizonyítja.

„Mindennap dönthetünk arról, hogy hogyan éljük meg. Mindennap kereshetjük a kifogásokat, hogy miért ne tegyünk a fizikális és mentális egészségünkért, de legalább ugyanennyi (ha nem több) érvet találhatunk amellett is, hogy miért lenne érdemes. Én az utóbbi mellett tettem le a voksom évtizedekkel ezelőtt, mert azt gondoltam, hogy csak így tudok hosszabb, minőségibb, tartalmasabb életet élni A mai napig is úgy érzem, hogy jó döntést hoztam. Jó karban vagyok és életem egyik legszebb időszakát élem meg” – írta a képhez Katus Attila. 

Nagyon szerettem a 40-es éveimet is, és biztos vagyok abban, hogy a következő néhány tíz év, ahogy az eddigiek is, ilyen szépek lesznek. Remélem, még sokáig példát mutathatok másoknak és sokakat meggyőzhetek arról, hogy nem lehet elég korán kezdeni, és soha nem késő az egészséges életmód útjára lépni, ami nem lemondás az élet szépségeiről, hanem előfeltétele annak befogadására. Ezúton is köszönöm Édesanyámnak ( aki tudom, hogy el fogja olvasni ezt a posztot), hogy világra hozott és Édesapámnak, Nagyszüleimnek a feltétlen és önfeláldozó szeretetet, amit tőlük kaptam!

Katus Attila

Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top