26 milliót ér Zámbó Jimmy régi autója, amit Peter Srámek vezet

V.B.T. | 2023. Március 24.
Nem érti, miért foglalkoztat ennyi embert, hogy milyen autót vezet.

Peter Srámekről az elmúlt pár hónapban több hír megjelent, leginkább a Jimmy-sorozattal kapcsolatban írtak róla. Egy idő után azonban beleállt Alekosz, de nem a betétdalok miatt, hanem azért, mert a fiatal előadó a Király autóját vezeti.

Fotó: Olajos Piroska

Az énekes nem érti, hogy miért foglalkozik mindenki ezzel, amikor a kocsi 10 évig folyamatosan cserélgette a tulajdonosait, senki nem tudott róla semmit. „Nem az a kérdés, miért van nálam a kocsi, hanem hogy miért adták el. Egy internetes portálon láttam, ahol szoktak régi kocsikat árulni. Kérdeztem a srácot, aki árulta, mióta van nála, azt mondta, már fél éve. Mindig jött egy-két ember, beleült a kocsiba, de nem vette meg. Tíz évvel ezelőtt eladták ezt a kocsit, és tíz éven keresztül nem tudták, hol van az autó, senkinek nem fájt, mi van Zámbó Jimmy kocsijával. Most meg hirtelen, amikor kiderült, hogy én vagyok a tulajdonos, elkezdtek róla beszélni” – részletezte a Blikknek Srámek. 

A kocsi egyébként nagyjából 26 millió forintot ér, leginkább az eszmei értéke nagy. „Soha nem titkoltam, hogy Zámbó Jimmy-rajongó vagyok. Ha volt olyan tárgy, ami hozzá kapcsolódott, és volt rá pénzem, megvettem. Szeretem azt az embert, a munkásságát, imádom a dalait. (…) Ha azt mondják, ezt elfogadják tőlem és akarják, miért ne tenném meg? Istentől kaptam egy tehetséget, és azt mondják, hogy a hangom a Királyéhoz hasonlít…” – mondta az énekes.

Exit mobile version