nlc.hu
TV-sztárok

Krizsa Tímea rákkal küzd

Rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak az Exatlon sztárjánál, Krizsa Tímeánál

Édesanyja tartja a lelket a sportolóban.

Rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak az Exatlon Hungary második évadának sztárjánál. Krizsa Tímea egy ideje már Svájcban dolgozott személyi edzőként, amikor a szövettan rossz eredményei teljesen keresztülhúzták a számításait. Eredetileg csak egy hétre akart hazalátogatni a családjához, az egészségi állapota miatt egy ideig még biztosan itthon kell maradnia.

Krizsa Tímea

Fotó: TV2

„Megnézettem egy bőrgyógyásszal, aki még aznap elküldött, hogy kiműtsék ezt az anyajegyet. Meg is történt, megkaptam a szövettan eredményét, és onnantól kezdve meghiúsult a terv, hogy egy hét után visszamegyek dolgozni – mesélte Tímea a Tények kameráinak, akit nem csak édesanyja támogat rendíthetetlenül. – Voltam ultrahangos vizsgálaton, aztán megyek az onkológiára, úgy néz ki, be kell feküdnöm a kórházba, mert nyirokfestés is vár rám. Rengetegen támogatnak üzenetekben, életemben most érzem először azt, hogy mennyien szeretnek.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top