nlc.hu
TV-sztárok

Tóth Gabi az érzéseiről vallott

Tóth Gabi a lányáról: „Nem hiányzik a hiszti”

Semmi sem jó.

Tóth Gabiék életében rengeteg változás történt az elmúlt hónapokban. Az énekesnő és családja vásárolt egy családi házat, ám a költözés nem úgy alakult, ahogy tervezték, ezért hetekig kellett magukat rokonoknál és szállodákban meghúzniuk. Majd az énekesnő lánya, Hannaróza elkezdte az óvodát, amit ő nagyon nehezen viselt. Ugyan elmondta, Hanni élvezi ezt az új szakaszt, de az ő szíve belesajdult, amikor azt látta, lánya nem hiányolja az anyukáját

Tóth Gabi

Fotó: Instagram

Gabi a család.hu-n vezetett blogjában most arról mesélt, rengeteg szabadideje lett, amire habár vágyott, most mégsem tud vele mit kezdeni.

„Nekem egy kisgyerekes szülő se akarja bemesélni, hogy néha nem vágyik arra, hogy be tudjon ülni egy kád vízbe, hogy kellemes halk zene mellett relaxáljon! Vagy uram bocsá’ csak ülni a tv előtt, hogy felnőtt embereknek szóló műsort nézzen… Neeem olyaaat (rossz az, aki rosszra gondol), egy híradót, vagy bármit, ami nem Bogyó és Babóca. Tudom, hogy nagy luxusnak számít, de biztos más anyuka is szeretne átlag havonta egyszer úgy enni egy étkezésnél, hogy közben nem pattan fel 94857352748-szor. Na, ami már végképp kiveri a biztosítékot, hogy ha bevalljuk, néha jól esik csak úgy lenni… bámulni ki a fejünkből, hallgatni a csendet, nézni a semmit és csak úgy létezni – kezdte az énekesnő. – Én töredelmesen bevallom, hogy bizony vágytam néha a fent említett dolgokra, és most tulajdonképpen még meg is tudnám csinálni, hiszen Hannikám oviban van, de itt állok a hirtelen rám szakadt idővel, az üres házzal, és nem tudok mit kezdeni. Ülök a szobájában, nézem a szerte-szana heverő játékait (bezzeg az oviban elpakolja maga után a játékokat), és visszasírom az állandó nyüzsgést, a folyamatosan éneklő hangocskáját, a megszámlálhatatlan anyaaa, aaaaanyaaaa, annnnnyaaaát, a gurgulázó kacaját, még a hisztiket is… Jesszusom, ezt én írtam le? Dehogy hiányzik a hiszti! Viszont minden, amit előtte írtam, tényleg hiányzik.”

Gabi azt is hozzátette, úgy érzi, semmi sem jó a számára, ahogyan az emberek nagy többségénél lenni szokott, de az biztos, hogy idő kell neki, míg megszokja ezt az új fejezetet az életében. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top