nlc.hu
TV-sztárok

Sydney van den Bosch és az iskola

Sydney van den Bosch ősztől egyetemre megy: „Nagyon érdekel a tévés világ”

A modell huszonhét évesen visszaül az iskolapadba.

Sydney van den Bosch számára mindig is fontos volt a tanulás, hogy fejlessze magát, ezért ősztől újra iskolába fog járni. Sydney a Kodolányi János Egyetem kommunikáció-médiatudomány szakára nyert felvételt, így ősztől levelezőn kezdi meg a tanulmányait.

„Már a középiskolát is csak magántanulóként tudtam befejezni, utána pedig elindult a karrierem, így arra koncentráltam, vagyis akkoriban nem volt időm a továbbtanulással foglalkozni. Az egyetemről azonban sosem mondtam le, az elmúlt két-három évben pedig ismét felerősödött bennem a vágy a tanulás iránt. Mindig kell az életembe egy új kihívás, most a továbbtanulás lesz”mesélte a Blikknek a híresség, aki a gólyatábort sem hagyja ki.

Sydney van den Bosch

Sydney van den Bosch (Fotó: Trenka Attila)

„Akkor fogtam fel igazán, hogy felvettek, amikor jött a meghívó a gólyatáborba. Úgy döntöttem, elmegyek, mert ez is az egyetemista léthez tartozik, és egyébként is szívesen ismerkedem új emberekkel. Szeretnék részt venni minél több programon, buliban, de természetesen csak ahogy az időm engedi. Bevallom, azon eléggé stresszelek, hogyan fér majd bele az életembe a munka és a magánélet mellett a tanulás, de azt gondolom, ezt is meg tudom ugrani” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top