Schumacher Vanda félt, hogy visszautasítja randipartnere: „Én ezt nem bírom”

T. D. | 2023. Augusztus 09.
Ő reménykedett a folytatásban.

Shcumacher Vanda is a szerelmet keresi az RTL Celebrandi című műsorában. Legutóbb Abával randizott, aki korábban Bogdányi Titanillát is visszautasította egy olyan este után, melyről Titi azt gondolta, jól sikerült. 

Schumacher Vanda (Fotó: Celebrandi)

Érthető módon Vanda nem szerette volna, hogy a történelem megismételje önmagát, ezért a randi vége előtt kérdőre vonta Abát, lesz-e folytatás. 

„Na jó, tudod mi a helyzet? Az a helyzet, hogy ezt az ügynökségen is eljátszottuk már, hogy nem tudtam, mi a helyzet, akarsz-e velem randizni vagy nem, és most is… Én ezt nem bírom – mondta a srácnak Vanda, majd a kameráknak folytatta. – Nagyon rossz vagyok olyan helyzetben, amikor várni kell egy férfinak a döntésére, és általában nem is érdekel. Ha valakivel akarok találkozni, akkor találkozok, hogyha nem, nem. Az, hogy ő másodszor tett egy ilyen szituba, hogy mindjárt elmondja, fog-e velem találkozni vagy nem, ez nem létezik. Ez nem történik meg, hogy ezt csinálja velem egy srác.”

Aba végül megnyugtatta Vandát, nincs benne kétség, hogy szeretne vele még találkozni, a lány pedig őszintén elmondta, nem viselte volna el, ha másodszor visszautasítja. 

Exit mobile version