nlc.hu
TV-sztárok

Schumacher Vanda a megítélésről

Schumacher Vanda úgy érzi, igazságtalanul tartják hülyének

Komoly változásra szánta el magát.

Schumacher Vanda a tavalyi évben dúskált a felkérésekben. Szerepelt a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben, műsorvezető volt a ValóVilág 11. szériájában, sokszor vendégeskedett reggeli műsorokban, de a hírek többsége mégis inkább arról szólt, hova utazott éppen, milyen veszélyekbe sodorta magát

Schumacher Vanda

Fotó: Birton Szabolcs

Vanda a kalandos életét előszeretettel mutatja meg rajongóinak, ám most úgy döntött, húz egy határt ott, hogy a tartalmait ezentúl csak engedéllyel lehet felhasználni. Az okokat egyértelműen leírta 24 óráig elérhető Instagram-történetében. 

Rengeteg meló van abban, hogy egy olyan világnézetre inspiráljam az embereket, ami fejlődést hoz, hogy bármit valóra válthatsz, és tényleg minden sikerül, mert ha nekem ment, akkor nektek is, és többnyire meg is mutatom, hogyan. Viszont bizonyos újságok most már szándékosan hülye picsának állítanak be, ezzel nem tudok előre haladni. Az utóbbi pár napban kijött pár olyan cikk megint, hogy ha nem tudnám, mi van azokban a videókban, akkor én is hülye picsának tartanám magam. Abban is sok melóm van, hogy ne ez legyen rólam a megítélés” – fogalmazott Vanda, aki talán arra a hírre reflektált, hogy pár napja TikTok-on készített egy gyorstalpalót arról, hogyan kell híres emberekkel ismerkedni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top