nlc.hu
TV-sztárok

Geszti Péter vallomása

Geszti Péter: „Megengedhetem magamnak, hogy ne pénzért vállaljak el dolgokat”

A zenész a minőségre törekszik.

Ahogy korábban mi is megírtuk, spéci talk show házigazdájaként tér vissza a VIASAT3 képernyőjére Geszti Péter. Az előadó a műsor egyik előzetesében elmondta, arra keresi majd a választ, hogyan lehet ma az embereknek értelmes tartalmat adni.

Geszti Péter

Geszti Péter (Fotó: Nagy Zoltán)

„Hogy az valahogy ne oldschool legyen, és ne is boomer legyen. De valahogy olyan értékekről szóljon, amiket igenis keresnek az emberek. Ebből azért egyre kevesebb van, és ezt nem sznobként, és nem is csak boomerként mondom, hogy na, hát már nem találok magamnak egy műsort a tévében, hanem az van, hogy sokkal jobban izgatnak más műfajok annál, mintsem hogy olyan kompromisszumokat kössek, vagy olyan tévéműsorba menjek be szerepelni, amiben igazából nem találom meg semminek a jelentőségét és fontosságát” – nyilatkozta Geszti, majd arról beszélt, hogy miért gyárt műsorokat. 

„Megengedhetem magamnak azt, hogy ne pénzért vállaljak el dolgokat, hanem azért, mert valamiért fontosak nekem, vagy valamit rajtuk keresztül ki tudok fejezni, hozzá tudok tenni valamihez.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top