nlc.hu
TV-sztárok

Cooky magánélete

Cooky és kedvese: „A mai világban felnevelni három gyereket nagyon sok energia és pénz”

A pár úgy érzi, így kerek a családjuk.

Cooky és párja, Szécsi Debóra hét éve vannak együtt, ez idő alatt két gyerekük született: a most öt és fél éves Kevin és a négyéves Nátán. Bár sokan kérdezik tőlük, lesz-e harmadik gyermekük, a pár határozott véleményen van a témáról.

„Racionálisan kell nézni a dolgokat. A mai világban felnevelni három gyereket nagyon sok energia és pénz. A fiainknak minden lehetőséget meg szeretnénk adni, a harmadik gyereknek már nem biztos, hogy ugyanazt tudnánk nyújtani, amit nekik. Debivel felelősségteljes szülőknek tartjuk magunkat, ezért csak annyi gyereket vállalunk, amennyiről gondoskodni tudunk” – mondta Cooky a Meglepetés magazinnak, melyre 26 éves menyasszonya így reagált:

Cooky (Szelba Christian) és párja Szécsi Debóra

Cooky és párja, Szécsi Debóra (Fotó: TV2)

„Láttam a szüleimen, hogy mennyit kellett dolgozniuk azért, hogy nekünk mindenünk meglegyen. Mi a két gyereket tartjuk reálisan vállalhatónak. Szeretnék még én is dolgozni, megvalósítani az álmaimat. A versenytáncról lemondtam, hiszen két gyerek mellett már nem kivitelezhető, hogy visszatérjek a színpadra. A táncot csak profi szinten érdemes csinálni, fél gőzzel nem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top