Szorcsik Viki napi párkereső realityben debütál műsorvezetőként

T. D. | 2023. Augusztus 29.
Ez egy teljesen új terep lesz Viki számára.

Napi párkereső realityben debütál műsorvezetőként a képernyőn Szorcsik Viki. A színésznő a Power of Love – A szerelem ereje háziasszonyaként a társra – és persze a nagy összegű főnyereményre – vágyó fiatalok mindennapjait kíséri és mutatja be a tévécsatorna nézőinek.

Fotó: Schumy Csaba

Hamarosan indul a SuperTV2 vadonatúj valóságshowja, a Power of Love – A szerelem ereje, amelyben tizennégy szereplő – hét lány és hét fiú – keresik majd a párjukat, és versenyeznek nemcsak egymásért, hanem a nagy összegű fődíjért is. A produkció házigazdája Szorcsik Viki lesz, aki részt vett már valóságshow-ban, de műsorvezetőként először próbálja ki magát egy ilyen nagyszabású műsorban. 

Viki elismeri, hogy manapság mennyire nehéz a párkeresés, így izgatottan vág bele a reality show műsorvezetésébe. „Nagyon boldog vagyok, hiszen egy realiy show-nak leszek a háziasszonya, műsorvezetője, és ez nekem rendkívül nagy kihívás. Tök újdonság, amit most csinálni fogok, hiszen vezettem már műsort, de ilyen jellegű műsort még nem, úgyhogy rendkívül izgatott vagyok és nagyon várom” – magyarázta Viki a TV2 kameráinak. 

A több hónapon át tartó izgalmas műsor több országban már nagy sikerrel fut a képernyőn, Törökországban, Görögországban, Romániában és Dél-Amerikában is hamar a nézők kedvencévé vált. A párkereső valóságshow-ban a szereplők célja elsősorban az, hogy megtalálják a szerelmet, a fődíjat azonban nem párok nyerhetik, a műsorfolyam végén egyetlen szereplő viszi majd haza a nyereményt. Ehhez jól kell taktikázniuk, hiszen hetente esik ki és érkezik új szereplő, és szimpatikussá is kell válniuk a nézők számára, mert a kiesőről a csapat és a közönség együtt dönt majd.

Egyedülálló ebben a formátumban, hogy a játékosok nem lesznek elvágva a külvilágtól, a napjaik nagy részét ugyan a stúdióban töltik, de tarthatják a kapcsolatot szeretteikkel, használhatják a telefonjukat, mindössze egyetlen szabály van: a lányok és a fiúk a forgatásokon kívül nem találkozhatnak egymással.

(Blikk)

Exit mobile version