A Konyhafőnök: Sárközi Ákos szinte mindent a kukába söpört Dóri tányérjáról

F.C. | 2023. Augusztus 30.
Ledöbbent a séf, még sosem kapott ennyire rossz ételt a versenyzőtől.

Miután előző nap Sinkovic Dóri volt a legügyesebb A Konyhafőnök új évadában, így előnyhöz jutott a tegnapi adásban: Rácz Jenővel mehetett le a piactérre, hogy közösen válogassanak és ezzel együtt kigondolták, milyen ételt készítsen a versenyző. A tányérja ennek ellenére nem aratott sikert, amikor a rakott krumpli újragondolása volt a feladat.

Sárközi Ákos szinte mindent a kukába dobált Dóri tányérjáról – Fotó: Sajtóklub

„Tök jó volt lent a piactéren együtt, de nem ilyesmire gondoltam. (…) Nekem nem jön elő a rakott krumpli élménye” – hangzott Rácz Jenő kritikája.

Amikor Fördős Zén volt a sor a kóstolásnál, az arca mindent elárult. Miután nagy nehezen lenyelte a falatot, csak ennyit mondott Dórinak: „Miért csináltad ezt velünk? (…) A rakott krumpli citromosan, savanyúan nem pálya”.

„Szegény mentortársak, ezt kellett enniük…” – mondta Sárközi Ákos, majd fogta és egymás után a kukába dobálta Dóri elemeit a tányérról. Kemény kritikája pedig csak ezután következett.

„Tényleg nagyon rossz. Egy előnyből indultál, és ahogy mondtam, fantasztikus volt a konyhai munka, tényleg villámsebesen dolgoztál, de sok hűhó semmiért. Eddig ez a legrosszabb tányérod, amit kóstoltam” – szúrta le a versenyzőt.

Dóri levonta a tanulságot a kamerák előtt adott miniinterjúban: „Úgy odaégtem ma én is, mint az a krumpli, amit próbáltam készíteni. Holnap még sokkal jobban oda kell tennem magam, mert tudom, hogy mennyi minden múlik rajta, és nem hibázhatok olyan banálisakat, mint ahogy ma tettem”.

Exit mobile version