nlc.hu
TV-sztárok

Kocsis Tibor párja

Kocsis Tibor kedvese, Ferenci Laci esett ki a Konyhafőnökből

Az utolsó középdöntős hét indulásakor mondtak neki búcsút.

Fördős Zének és a két séfnek, Rácz Jenőnek, valamint Sárközi Ákosnak kellett meghozni a döntést arról, hogy a két versenyben lévő férfi közül ki távozzon. Végül Földi Lacira szavaztak, aki bár szomorú volt, sokat tanult a műsor alatt. „Egy percig nem bántam, hogy jelentkeztem a versenyre. Közel sem gondoltam volna, hogy akár ennyi is van benne, hogy idáig is eljutok” – nyilatkozta Laci.

Korábban kiderült, hogy a versenyzőt énekes párja vette rá, hogy jelentkezzen. Kocsis Tibor, az X-Faktor második évadának győztes énekese 2021-ben vállalta fel, hogy egy férfit szeret. Párjával, a mesterfodrászként dolgozó Lászlóval több mint 5 éve vannak együtt. 

„Türelem, megértés, törekvés az összhangra és arra, hogy megértsük a másikat, ez a boldog párkapcsolat titka, illetve az, hogy képesek legyünk továbblépni az apróbb súrlódásokon, amik óhatatlanul ott vannak a mindennapokban”nyilatkozta korábban a kapcsolatukról Tibor, majd párja vette át a szót. 

Kocsis Tibor és barátja

Kocsis Tibor és párja, Földi Laci (Fotó: Birton Szabolcs)

„Különbözőek vagyunk, ettől egészítjük ki egymást. Én túlpörgök, míg Tibo inkább visszafogja a kilengéseimet. Ez a mi párkapcsolatunk titka” – mondta Laci, amivel Kocsis Tibor is egyetértett. A sztár egyébként tavaly avatta be rajongóit, hogy közös lakást vettek kedvesével, amit a saját kezükkel újítottak fel, sőt nemrég saját szalont is nyitottak

„Lacival fodrászszalont nyitottunk! Egy igazi szalont, sajátot, szépet, kedveset, profit. Mindenkinek, aki tudja, hogy Laci az egyik legjobb fodrász a városban, és azoknak is, akik még nem. Igen, elfogult vagyok. De attól még így van! Ahogy a fentiekből kiderült, én nem váltottam szakmát, maradok az éneklésnél, de ebben az üzletben nekem is benne van a szívem és a lelkem. Mert ez a kettőnk közös vállalkozása és mindkettőnknek egyformán fontos. Épp ezért ebben a szalonban én is otthon leszek, és ki is veszem a részem a munkából: segítek az ügyintézésben, recepciózok, rendelek, intézkedek, aláírok, pecsételek” – írta akkor az énekes. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top