nlc.hu
TV-sztárok

Szabó Ádám esküvője

Szabó Ádám részleteket árult el a közelgő esküvőjéről

Még tematikája is lesz a nagy napnak.

Szabó Ádámra tavaly talált rá a szerelem Jennifer személyében, a kapcsolatuk pedig szélsebesen halad előre. A fiatalok annyira egymásba szerettek, hogy nem tétlenkedtek, pár hónapon belül Ádám megkérte kedvese kezét, majd bele is vágtak a nagy nap megszervezésébe

Szabó Ádám és Jennifer

Fotó: Instagram

Azt már korábban is tudni lehetett, hogy idén ősszel tartják az esküvőt, de a Hot! magazinnak most a menyegző részleteiről is szívesen beszéltek és arról, nem érdekli őket, ha valaki úgy gondolja, elkapkodják a dolgokat. 

„Külső szemmel én is rácsodálkoznék, ha valaki ilyet mesélne nekem: tuti azt gondolnám, hogy itt valahol van valami bökkenő, hogy ennyit vannak együtt. Nálunk ez máshogy működik: ezt a kapcsolatot különlegesnek gondolom, hiszek is abban, hogy szimbiózisban vagyunk egymással – mondta a zenész, aki a részletekre is kitért. – Tegnap mondta Jenni, hogy ha egy hét lesz hátra az esküvőig, akkor fog igazán megbolondulni, annyira izgatott lesz.  Én biztosan fogok sírni, ha meglátom Jennit, de utána nem lesz semmi ilyen nehézség a részemről. A családom és a barátaim előtt nem sírtam még, így furcsa lesz megélni férfiként, mert biztosan be fog következni, de büszkén vállalom az érzéseimet.”

Jennifer is kiegészítette vőlegényét, miszerint a nagy nap tematikája nagyon is mediterrán lesz. „A dolog érdekessége, hogy ugyan nem készakarva, de a helyszín mellett az ételek is, a ruhám is, szinte minden egy olaszos esküvőre fog hajazni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top