nlc.hu
TV-sztárok

Gajdos Tamás véleménye

Gajdos Tamás kissé botrányosnak tartotta az új Szerencsekereket

A műsor régi házigazdájának is megvolt a véleménye az új adásokról.

Gajdos Tamás, Pataky Györgyi és Klausmann Viktor – a Szerencsekerék legendás alakjai most visszatérnek a TV2 képernyőjére, méghozzá szombaton, a Szerencsekerék VIP adásában. Gajdos a Mokka stúdiójában mesélt a forgatási élményeiről. Mint mondja, korábban voltak aggályai azzal kapcsolatban, amit a képernyőn látott.

„Látványosabb, csak eltelt 30 év… abszolút a kor követelményeinek megfelelően látványosabb. Nekem voltak averzióim egyébként az első körben, mikor újraindult: ez a második, mert egy kisebb kereskedelmi csatornán volt egy vérszegény próbálkozás évekkel ezelőtt, az teljesen hamvába holt. Az első adásoknál Tibi személye is, de a játék teljes felforgatása is számomra botrány jellegű volt. De most, belülről látva azt mondom, már-már zseniálisnak nevezhető újítások vannak” – nyilatkozta az egykori házigazda. Gajdosról egyébként korábban készítettünk egy galériát, ami a modellkarrierjéről szól. Kattints ide érte! 

Gajdos Tamás

Gajdos Tamás (Fotó: TV2)

Kasza Tibi korábban így beszélt arról, miben újult meg a műsor.

„Alapvetően megváltozik a műsor lendülete, ez pedig sok kis újításnak köszönhető. A Szerencsekerék eddig is két dolgot ötvözött: a szerencsejátékot a szerencsekerék forgatásával, és voltaképpen a rejtvényfejtést, az akasztófázást, ami nagyon népszerű játék minden korosztály számára. Most egy harmadik elem is becsatlakozott ebbe az ötvözetbe, méghozzá a late night show-knak, a szórakoztató show-knak a hangulata. Mindenki meséli a jó sztorikat, az ismert ember, a játékosok, akik közben egymással csipkelődnek, és én is folyamatosan csipkelődök velük. Hangsúlyosabb lett a nevetés, a szórakozás, miközben megmaradt a szerencsejáték és a rejtvényfejtés is. Egy sokkal komplexebb műsor lett, ami még frissebb, lendületesebb, még jobban magával ragadó és szórakoztató. Jó családi program lesz.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top