nlc.hu
TV-sztárok

Tuvic Aleksandra a Kőgazdag Fiatalokban

A Kőgazdag Fiatalok Aleksandrája akár egy 80 éves férfivel is együtt lenne, csak legyen elég pénze

Aranykanállal habzsolja az életet a 26 éves nő.

Ma este indul a TV2 új napi realityje, a Kőgazdag Fiatalok, amelyben 8 vagyonos magyar fiatal mindennapjaiba nyerhetünk betekintést. A műsor egyik szereplője Tuvic Aleksandra, aki nem ismeretlen a tévénézők előtt: korábban már a Nagy Ő-ben és a Farm VIP-ben is feltűnt. A szülei szerb és német származású üzletemberek, jelenleg külföldön élnek, onnan küldenek havonta pénzt a 26 éves lányuknak.

Tuvic Aleksandra

Tuvic Aleksandra nem titkolja: milliókat költött már eddig a testére – Forrás: TV2 / Kőgazdag Fiatalok – videó

„Hatéves voltam, amikor Magyarországra költöztünk, akkor tanultam meg magyarul” – mesélte a Blikknek  Aleksandra, aki azt is elárulta, hogy számára mindenképpen fontos, hogy a párja vele egy szinten lévő sikeres, gazdag férfi legyen. „Azt vallom, minél idősebb, annál jobb, akár 80 éves férfivel is szívesen együtt lennék” – árulta el a tehetős fiatal, aki rajong a plasztikáért és imád magára és plasztikai beavatkozásokra költeni. 

Aleksandra már a műsor promó-videójában bevallotta, hogy számára a szilikon olyan, mint az oxigén: „Kell és igénylem”. A pénzről a következőket vallja: „Engem nem érdekel a pénz, soha nem foglalkoztam vele. Mindig is volt, és reméljük, mindig is lesz. (…) Fontos számomra a luxus és a kényelem. (…) Nagyon szeretek pénzt költeni, de a legjobban nem a sajátomat, hanem a szüleimét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top