nlc.hu
TV-sztárok

Adom a napom

Geszti Péter Pásztor Annáról: „A szélsőségek némbere, hiszen érzékeny és érzelmes nő”

Az Adom a napom mai adásának vendége igazi példakép Geszti számára.

Pásztor Anna sosem adott túlságosan a külsőségekre, mások véleményére, kivéve a saját gondolataira. Geszti Péter ezért is néz fel az előadóművészre, akiből tanár helyett zenész lett. A műsorvezető már alig várja, hogy kifaggathassa kollégáját az életéről, illetve karrierje meghatározó pillanatairól.

Pásztor Anna

Pásztor Anna (Fotó: Olajos Piroska)

„Kezdjetek el élni, hogy legyen mit mesélni!” – egyetlen bajom van ezzel az egyszerre gyönyörű és elgondolkodtató sorral Márti dalából. Az, hogy nem én írtam. Mai vendégem a társszerzője és előadója ennek és még sok nagyon jó nótának. Dinamit van a lelkében, két gyereket nevel jöttében-mentében, hol pallost lenget a kezében, hol pedig partvist a házának végében. A szélsőségek némbere, hiszen érzékeny és érzelmes nő, miközben egy igazi vagány rockercsaj. Nemrég dumáltam vele egy podcastban, és nagyon kíváncsi lettem rá, hogy hogyan él, hogyan létezik ő egy efféle szeptemberi kedden, ezért arra kértem, adja nekem a napját. Hát persze, hogy bevállalta. Érkezik, illetve mit érkezik, berobban ide közénk: Pásztor Anna” – mondta az nlc-nek Geszti Péter.

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan tölti egy napját Pásztor Anna, kövesd élőben az Adom a napom mai streamjét itt is, az nlc oldalán, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top