nlc.hu
TV-sztárok

Azahriah vallomása a sikerről

Azahriah a sikerről: „Engem nem visel meg úgy nagyon”

A 21 éves előadó őszintén beszélt arról, hogyan éli meg a sikert, valamint azt is elárulta, hogyan írta legnagyobb slágereit és miért tölti a nap felét bedugott füllel.

Sikert sikerre halmoz Azahriah, akinek nemcsak magyarországi koncertjei, de európai turnéjának minden állomása teltházas. A Puskás Arénában triplázó előadó nemrég színészként is kipróbálta magát: a Valami Amerika című sorozat – melynek főcímdalát is írta – tehetségkutatójában tűnik fel.

Azahriah

Azahriah a Valami Amerika című sorozatban – Fotó: Sajtóklub

Nagyon nagy élmény volt, meg színészet is kicsit – már nem az én részemről – én akkorát nem színészkedtem, de jó volt egy ilyen környezetben lenni és látni, hogyan épül fel a sorozat” – nyilatkozta a Fókusznak Azahriah, aki több kulisszatitokba is beavatta a nézőket. Többek között az alkotás folyamatába is. “Volt már olyan zeném, amiből egy hang volt a fejemben, egy ritmus, vagy ilyen melódia, azt feldünnyögtem hangüzenetbe hangrögzítőre és utána hazaértem, felvettem és csináltam belőle zenét” – mondta a fiatal előadó, akinek tényleg a zene a mindene.

Nekem a zenehallgatás mindent lefed. Akkor is, ha szórakozni akarok, kikapcsolódni vagy tanulmányozni valamit. Nagyon sokszor zenét hallgatok, a napnak a felében szerintem bedugott füllel nyomom” – vallotta be Azahriah, akit családja, barátai és a menedzsmentje is segít a mindennapokban. A sikert azonban egyedül igyekszik feldolgozni.

“Rengeteg olyan ember van, akire számíthatok, segítenek, ezért nagyon hálás vagyok, de azt, hogy én ezt hogy élem meg, hogy dolgozom fel, abban senki nem tudna segíteni, olyan értelemben, hogy ezt csak magamnak tudom feldolgozni. Megfelelő megoldást találni arra, hogy ezzel az élettel tovább élve hogyan lehet a legkomfortosabban végezni azokat a mindennapi teendőket, amik eddig könnyebben mentek. Ettől függetlenül én jól érzem magam, engem nem visel meg úgy nagyon” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top