nlc.hu
TV-sztárok

Morgan Freeman állapota

Ijesztő videó terjed a 86 éves Morgan Freemanről, aggódnak a rajongók

A legutóbbi New York-i kiruccanásáról készült felvételek láttán sokan megijedtek.

Morgan Freeman amerikai színészt és producert az utcán sikerült lencsevégre kapni, az erről készült videó pedig futótűzként terjed a különböző közösségi platformokon. A sztár látványa aggasztja a rajongókat, sokan nem értik például, hogy Freeman miért visel mindig kesztyűt az egyik kezén. Ennek nyomós oka van: a kézfejét egy súlyos baleset óta rejti el a színész. 2008-ban az autója többször is megpördült a levegőben, a szerencsétlenség során a híresség bal válla és könyöke is eltört, a karjában lévő idegkárosodás pedig annyira súlyos volt, hogy az orvosok alig tudták megmenteni a testrészét. 

Morgan Freeman

Morgan Freeman (Fotó: Getty Images for AFI)

A lent látható felvételen jól látszik, hogy a 86 éves színész lassú tempóban halad az autó felé, és egy fogantyú szükséges ahhoz, hogy fel tudjon mászni az ülésére.

Íme a friss videó a sztárról

Évekkel ezelőtt a kézsérülésével kapcsolatban elmondta, nem hagyja, hogy gátolja őt a mindennapokban, még golfozni is megtanult egy kézzel. Freeman a sérülése mellett egy úgynevezett fibromyalgia névre hallgató betegséggel is küzdött, mely szerte a testben kiterjedt izom- és csontfájdalmat okoz, valamint fáradtságot, fejfájást, alvásproblémákat, hangulati ingadozásokat, illetve memóriazavart – írja a Házipatika. 

Morgan Freeman
Megnézem
Összes kép (4)

 

Túl a 86. évén is aktív, igaz, az utóbbi pár évben nem csak színészi teljesítménye miatt beszélnek róla. Bár sokan az ő korában már visszavonultak, ám a színész állítása szerint addig nem hagyja abba, amíg képes a mozgásra. 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top