nlc.hu
TV-sztárok

Az első R-GO-gida egykor és most

Ő volt az első R-GO-gida, így néz ki most 60 évesen

Elárulta, mivel foglalkozik manapság.

Az R-GO egyik első gidája, Charlotte Clavier volt a vendége a Palikék Világa by Manna legutóbbi, Hová tűnt? című adásának a vendége – írja a Blikk. Hanoiban vietnami anyukától és francia apukától született, ám ő ezek közül egyik nyelvet sem beszéli, magyarul viszont kifogástalanul. Hazánkban nőtt fel az édesanyjával, itt fedezték fel őt és lett az R-GO egyik első gidája.

Charlotte egykor…

Az R-GO egyik klipjében:

Mielőtt az együtteshez csatlakozott, fotómodell volt és manöken.

Tóth József Füles, a magyar reklámfotózás meghatározó alakjának egyik reklámplakátján:

Charlotte a Casco biztosítás 1985-ös reklámplakátján - Fotó: Fortepan / Tóth József Füles

Charlotte a Casco biztosítás 1985-ös reklámplakátján – Fotó: Fortepan / Tóth József Füles

…. és most:

Charlotte Clavier a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című adásában - Forrás: Palikék Világa by Manna / YouTube - videó

Charlotte Clavier a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című adásában – Forrás: Palikék Világa by Manna / YouTube – videó

Mint mondja, azért tudott külföldön is modellként dolgozni, mert olyan arca volt, ami kevés volt a világban. “Még Nyugat-Európában is ez az ázsiai keverék sokkal kívánatosabb volt a fotósok vagy a megrendelők számára” – mesélte Charlotte, aki hosszú időn keresztül gidaként vett részt a koncerteken és a klipekben, majd amikor ezt a hivatást abbahagyta, modellként járta Európát.

Ma már üzletasszonyként dolgozik a 60 éves exmanöken: két ázsiai éttermet üzemeltet az öccsével közösen, családi vállalkozásban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top