Ennyi volt: Moldován András kiviharzott a Cápák között stúdiójából

S.D.V. | 2024. Január 22.
Az üzletember nem értett egyet a többiekkel.

Az Organica FX folyékony kötszerről szóló prezentációja alaposan megizzasztotta a Cápák között befektetőit. Moldován András egyszerűen képtelen volt elhinni, hogy a többieket érdekli Gábri Gabriella és Juhász Csaba terméke, melynek az elmúlt kilenc évben senki sem igazolta a létezését. Bár ketten már az elején kiszálltak, hárman hittek a koncepcióban. A végső kiakadást az okozta Moldovánnak, hogy Balogh Levente érdeklődött a kötszer működéséről.

„Én ki megyek. Ha te ezt elhiszed Levi, én kimegyek. Nem hihetjük el, hát felnőtt emberek vagyunk, akiknek gyerekeink vannak. Hát nem hihetjük el, hogy valami, amit a sebemre fújok begyógyítja anélkül, hogy annak bármilyen hivatalos validációja lenne” – jelentette ki András, majd fogta magát, és kisétált a stúdióból.

„Nem vagyok az a típusú ember, hogy két ilyen felkészült, szimpatikus embernek azt mondjam, hogy nem mond igazat” – tette hozzá Levente. A mondandója végén azonban kiderült, hogy ő sem támogatja Gabriella és Csaba kérését, így üres kézzel távoztak. Moldován egyébként nem először mondta ki nyersen a véleményét a műsorban. 

Moldován András (Fotó: RTL)

Exit mobile version