nlc.hu
TV-sztárok

Cápák között: Moldován András a Kidcare-ről

Kifakadt a stúdióban a Cápák között Cápája, Moldován András: „Ha erről még tovább beszélünk, szülni fogok”

Nem kímélte a nagyragadozó az elé állt vállalkozóduót.

Egy apuka-vállalkozás is a Cápák elé állt a Cápák között legutóbbi adásában. Újhelyi Botond és Erdei Zoltán (Kidcare) egy pelenkára csíptethető szenzort fejlesztettek ki, ami méri a kisgyermek hőmérsékletét, mozgását, aktivitását. A nap végén az adatokat egy applikációban lehet összesíteni, így pontos képet lehet kapni a gyerek állapotáról, hangulatáról, tevékenységeiről. Az applikáció továbbfejlesztéséhez kértek 30 millió forintot, de a Cápák gyermekes szülőkként arra jutottak, hogy erre a termékre egyszerűen nincsen szükség.

Moldován András

Moldován András a Cápák közöttben – Fotó: Sajtóklub

Erdei Zoltán és Újhelyi Botond találmánya, a babák sírását megfejtő Kidcare egyik Cápát sem győzte meg. „Tényleg ez a szülők képessége?” – kérdezte tőlük Moldován András. Az üzletember a prezentáción is kiakadt: „Ha erről még tovább beszélünk, szülni fogok” – jelentette ki.

Cápatársa, Lakatos István szerint is sok volt a mese és kevés volt a konkrétum, Balogh Levente pedig egy rossz termékbemutatónak nevezte a vállalkozók pitchét: „Láttunk két zseniális szakembert és nulla üzletembert”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top