nlc.hu
Aktuális

Cápák között

Ismerd meg jobban a Cápák között új befektetőjét, Sárospataki Albertet!

A 7. évadban tűnik fel a színen.

Már az indulása óta figyelemmel kísérte a Cápák között című műsort Sárospataki Albert, akivel a hetedik évadban – Lakatos István visszatérése mellett – tovább bővült a befektetők köre. Az üzletember meglepődött, amikor a műsor producere, Máté Krisztina felkérte, ám nagyon örült a megkeresésnek.

„Épp egy üzleti ebéden voltam, ilyenkor soha nem szoktam felvenni a telefont. Most valamiért mégis kivételt tettem. Máté Krisztina volt az, aki elárulta, hogy lesznek olyan változások a műsorban, amely kapcsán rám gondoltak” – idézte fel a kezdeteket Sárospataki Albert, aki szívesen látta viszont magát az első adásban. „Önmagamat tudtam hozni, ilyen vagyok az életben is” – tette hozzá a befektető, aki a Reggeliben azt is elárulta, hogy mely vállalkozások azok, amelyekre biztosan felkapja a fejét.

Sárospataki Albert

Sárospataki Albert (Fotó: RTL)

„Mindig azt nézem, hogy hol vannak azok a lehetőségek, amikor már valaki megcsinált valamit és azt el is tudja adni. A skálázódásban vagyok jó, hogy hogyan tudjuk a vállalkozást egyről a kettőre vinni” – tette hozzá a befektető. Sárospataki Albert egyébként egy mintegy 200 ezer felhasználóval rendelkező online számlázó alapítója és vezérigazgatója. Megoldóembernek tartja magát, akinek az innováció és a skálázódás a terepe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top