nlc.hu
Aktuális

Varga Eszter a családjáról

Varga Eszternek komoly feladat volt titoktartásra bírnia kamaszlányát

Családja mindenben támogatta.

Dr. Varga Eszter a Cápák között női befektetője rendre bizonyítja rátermettségét és elképesztő befektetési érzékét. Esztert sokáig puhították a szerkesztők, mielőtt igent mondott a felkérésre

Varga Eszter

Fotó: Birton Szabolcs

A fő tevékenységemhez, a Pannonhitel cégcsoport vezetéséhez és a felsővezetők coachingjához a nyilvánosság semmit nem tesz hozzá, sőt talán hasznosabb, ha a nyilvánosság kizárásával zajlik. Úgy éreztem, hogy köszönöm, de elvagyok nélküle is” – mondta korábban az nlc-nek a Cápa, aki most a Karizma című podcast műsorban beszélt arról, hogyan állt családja a tévés szerepléshez. 

A férjem maximálisan támogató, az első évad után azt mondta, szerinte még egyet biztosan kellene csinálnom, ha már belefogtam ebbe. Ő végig követte folyamatot, ahogy hosszú időn keresztül töprengtem belevágjak-e ebbe vagy sem” – mesélte Eszter, majd hozzátette, a döntés megszületése után egy másik nehézséggel kellett szembenéznie.

Mikor még hírzárlat volt azzal kapcsolatban, hogy én leszek az új Cápa, komoly feladat volt a kislányomat visszatartani, hogy ne szólja el magát. Megkönnyebbültem, amikor kijött a sajtóközlemény, mert akkor már elmondhatta. Két kamaszgyerekem van, 14 és 12 évesek, valamint van két nevelt fiam, ők 26 és 24 évesek.

Hozzátette, gyermekei elkísérték az első felvételre, ahol izgatottan próbálták ki a székét és nézték végig a folyamatot. Azóta viszont nem követik rendszeresen az adásokat. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top