nlc.hu
Aktuális

Cápák között

Lakatos István ezzel a taktikával dolgozik a Cápák közöttben

A Cápa három szempontot mérlegel, mielőtt bármilyen vállalkozásba is beszállna.

A hetedik évadban ismét láthatják a nézők a Cápák közöttben Lakatos Istvánt, aki továbbra is alaposan igyekszik megismerni a befektetők elé lépő vállalkozók üzleti történetét. Az emberi tényezőt például éppolyan fontosnak tartja, mint a számokat.

„A vállalkozók ugyanolyan felkészültek, viszont minket, a Cápákat már jobban ismernek. Jobban tudják azt, hogy mi, miket fogunk kérdezni” – mondta a Reggeliben a befektető, aki három szempontot mérlegel befektetés előtt.

„Először az embert nézem, aztán a témát és utána, hogy a számok stimmelnek-e. Ha mindhárom megvan, utána adok ajánlatot” – árulta el taktikájáról a Cápa, aki volt, hogy úgy érezte, nem sikerült megtalálnia a közös hangot a vállalkozóval. „Előfordult, hogy megmondtam a vállalkozónak, hogy nagyon jól felkészült, de mi nem vagyunk egy hullámhosszon, így nem tudnék vele együtt dolgozni. Ilyenkor kiszállok” – tette hozzá Lakatos István. A vezérigazgató egyébként teljes mértékben a számok embere. Célja új iparágakban terjeszkedni és új tehetségeket felkarolni, szenvedélye a növekedés.

Lakatos István

Lakatos István (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top