Balázs Andi három jegygyűrűt hagyott el

S.D.V. | 2024. Március 07.
Gáborral 22 éve alkotnak egy párt.

Balázs Andi és párja nem házasok, csupán az eljegyzésen vannak túl, abból is már három alkalommal. Ennek oka, hogy a színésznő három gyűrűjét is elhagyta. A kapcsolatuk sikere abban is rejlik, hogy nem viszik haza a munkát, otthon csak egymással foglalkoznak. Andi és szerelme, Ridzi Gábor közös interjút adott a Bóta Caféban, ahol azt is elárulták, hogy miért működik ilyen jól a közös életük.

„Az elmúlt 20 év tökéletes volt arra, hogy beépítsük az életünkbe, hogy mi nem egy normális életet élünk. Nem 8-4-ig dolgozunk, és 4-től egymáséi vagyunk, hanem van, hogy csak este tízkor találkozunk. (…) Közel húsz évet úgy életünk le, amikor színházaztunk, hogy reggeltől estig együtt voltunk. Kitapasztaltuk, lopunk egymásnak időt. Megnézzük a héten a naptárban, hogy nem fogok ide menni, inkább otthon maradok, és akkor töltsük együtt azt a napot. Lógjunk meg egy kicsit a világ elől, és akkor feltöltekezünk. A többi szerintem meg tök normális” – mesélte a színésznő a műsorban.

Balázs Andrea (Fotó: RTL / Sajtóklub)

Gábor arra a kérdésre, hogy lesz-e negyedik jegygyűrű és házasság, a következőt válaszolta:

„A gyűrű igazából egy jelkép. A házasság, most már úgy vagyunk vele, szerintem ezt elmondhatom, hogy arra nincs szükségünk 20 év után, egy papírra, hogy mi szeretjük egymást.” 

Exit mobile version