nlc.hu
Sztárok

Balázs Andi elköltözött párjától

Balázs Andi elköltözött a párjától: „Meggyőződésem, hogy nagyon jól tettem, amit tettem”

Akkor jó döntésnek bizonyult.

Balázs Andi és kedvese, Gábor 21 éve alkotnak egy párt, tavaly pedig a színésznő azt pedzegette, hamarosan az esküvőre is sor kerülhet. Irigylésre méltó kapcsolatuk azonban nem volt mindig felhőtlen

Balázs Andi

Balázs Andi (Nemek igenje című műsor)

„A hetedik évben fogtam magam, és elköltöztem. Akkor lettem harmincéves, rögtön jött, hogy hova tart az életem, mi lesz most velem. Nem volt benne semmilyen nagy dráma, csak éreztem, hogy csak úgy ülünk egymás mellett, olyan semmi nem történik időszak volt. Fogtam magam, nem veszekedve, nem kiabálva, nem csúnyán, hanem az volt, hogy csak elmegyek. Sírtunk egy kicsit, és mondta, hogy jó, rendben van” – mesélte a színésznő A Nemek Igenje című műsorban, majd hozzátette, olyan komolyan vette a szakítást, hogy minden holmiját összeszedte. 

Hónapokkal később Gábor tette meg az első lépést, aki egy nagyon tisztelettudó sms-ben kért ismét randit. Andi igent mondott a találkozóra, de valóban úgy kezelték egymást, mintha akkor kezdenének ismerkedni, mert úgy érezték, máshogy nem működnek. A praktikájuk bevált. 

„Csörgött a telefonom, és megkérdezte, hogy: »Mit csinálunk, te?« Elkezdett nevetni, és azt mondta, hogy »Légy szíves, dobj be pár rongyot egy táskába, fogd meg a kutyánkat, és gyere haza!«. Ez így is történt. Fogtam magam, bedobtam pár rongyot, beültem az autóba, és hazamentem. Ott álltam újra a régi életem új kapujában, és kezdtük az egészet elölről. Meggyőződésem, most már elmondhatom 21 év után, hogy nagyon jól tettem, amit tettem” – fogalmazott Andi. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top