nlc.hu
Sztárok

Geszti Péter: Ez a közös pontunk Balázs Andival

Geszti Péter elárulta: Fontos közös pontjuk van Balázs Andival

Az Adom a napom legújabb évadának hétfői vendége Balázs Andi, akit Geszti Péter több fontos ok miatt invitált meg a műsorba.

Az Adom a napom 3. évadának 5. vendége Balázs Andi, akit Geszti Péter nagy szeretettel hívott meg a műsorába. A színésznő egyébként nem először szerepel benne, ugyanis korábban már rapper barátját, Curtist is köszöntötte a műsorban. 

Balázs Andi

Balázs Andi

„Mai vendégem nem először jár az Adom a napom stúdiójában. Barátját, Curtist köszöntötte már itt a születésnapján, de érdekelt annyira, hogy saját jogán is meghívjam. Vonz a valóságossága, a természetessége, a humora, érzem a harmóniát, az erőt, amit sugároz. Van egy közös pont az életünkben: a reklám. Nekem a közelmúltig ez volt az egyik mesterségem, őt pedig egy reklámszerep tette országosan ismertté. Szóval megkértem, hogy adja nekem a napját, ő pedig egyből igent mondott. Kiváló alkalom arra, hogy jobban megismerjem, kifaggassam a napján keresztül a céljairól, sikerekről, kudarcokról, boldogságról és egyebekről, azaz úgy általában az életről.” – árulta el Geszti Péter. 

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját Balázs Andi, kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top