nlc.hu
Sztárok

Balázs Andi akkor és most

Már rég nem Kasszás Erzsi: Balázs Andira rá sem ismerni a reklám óta

Kasszás Erzsiként ismerte meg az ország, ma pedig a Puskás-Dallos Randiügynökség vezetője Balázs Andi, aki nem mellesleg szuper színésznő is.

Hat évvel ezelőtt a CBA marketingesei gondoltak egyet, és úgy döntöttek: felrobbantják az internetet. Ehhez csak egy indokolatlanul fülbemászó dal kellett, egy figura, aki képviseli az üzletet, valamint egy vagány, jó humorú és tehetséges színésznő, aki bevállalja a CBA új arcának szerepét. Így született meg Kasszás Erzsi, és így ismerte meg egy egész ország Balázs Andit. A terv bevált, Kasszás Erzsi nevét néhány nap alatt mindenki megjegyezte, Andi pedig kapott hideget-meleget a produkcióért.

„Aki egyszer kirakja magát valamilyen szinten a médiába, annak kettő dolgot kell tudnia kezelni: a jót és a rosszat. De az egészet mosolyogva, vidáman és nem a negatívumokkal foglalkozva kell végig csinálni”

 – üzente akkor Andi az nlc olvasóinak

Kasszás Erzsi, Balázs Andi

fotó: YouTube

A reklámsorozat után Andi celebstátuszba került. Egy évvel később Horváth Tamás oldalán felkérték A Nagy Duett egyik versenyzőjének, a mindig új kihívások után kutató színésznő pedig természetesen igent mondott. Tomi és Andi duója igazi nyerő párosnak bizonyult. Nemcsak azért, mert azonnal egymásra hangolódtak, és nagyon jó barátok lettek, hanem mert szó szerint a műsor győztesei lettek. 

„Sokkal többet adott nekem ez a verseny a győzelem boldogságánál. A legeslegfontosabb, hogy egy igaz, őszinte barátságot nyertem.

Tomival nemcsak partnerek lettünk, hanem nagyon jó barátok is, és az első pillanattól kezdve éreztük, hogy jól megleszünk. Aztán a kapcsolatunk hétről hétre mélyült, ahogy az újabb és újabb kihívásokkal találkoztunk. Számomra a legnagyobb ajándék a műsor alatt az, hogy ő az életem része lett. Szerencsére a párjaink is nagyon jól megértik egymást, biztos, hogy sokat találkozunk majd a műsor után is” – mondta nekünk a finálé után a színésznő.

Balázs Andi és Horváth Tamás

Fotó: press.tv2.hu TV2

Ezután Andi gyakorlatilag állandó szereplője lett a televíziózásnak: zsűrizett a Csak show és más semmi!-ben, miközben egy évvel korábban már  Az ország tortája és a Fem3 Café egyik műsorvezetője lett. 2020-ban a Konyhafőnök VIP-ben is szerepelt, ám ott nem teljesített túl fényesen, egy séftől sem sikerült kötényt szereznie…  De mint már mondtuk, Balázs Andi nem Kasszás Erzsi szerepe óta kelti életre a legkülönfélébb karaktereket, és nem a TV2 színpadán csillogtatta meg a tehetségét.

A színésznő idén 20 éve játszik a Karinthy Színházban (bár csak idén lett hivatalosan is társulati tag), ahol volt már a Tortúra Annie-je, de az Alíz csodaországban Szívkirálynője is. És persze számtalan filmben (pl.: Seveled, Liza, a rókatündér) és sorozatban (mint az Apatigris vagy a Hotel Margaret) is felbukkant.

 „Egyre erősebben van jelen az életemben a TV és a film, de úgy hiányzik a színház, hogy belegebedek.

Én a háromoldalú dobozban érzem jól magam. Szeretem az alkotói közeget, a színház megismételhetetlenségét, a varázslatát, az illatát, a helyzetek megoldásának hirtelenségét. Én ott érzem tökéletesen magam”vallotta be 2020-ban Andi, aki akkoriban nagyon nehezen élte meg a karanténidőszakot. 

Balázs Andi

Balázs Andi a Nyitott ablak című vígjáték jubileumi 55. előadásán a Karinthy Színházban. (Fotó: Fotocentral/ Olajos Piroska)

Mostanra pedig tényleg óriási teret foglal el Andi életében a tévézés, pláne az utóbbi néhány hétben. Mostanában ugyanis minden hétköznap este a Puskás-Dallos Randiügynökség asszisztenseként és a Celebrandi éles nyelvű narrátoraként láthatod és hallhatod a színésznőt. A sztárokat pedig nem is vezethetné más jobban a nagy Ő felé vezető úton, mint Andi, aki maga is már több mint két évtizede él boldog párkapcsolatban. (És persze jegyezzük meg, hogy Andinak nem ez az első rodeója: tavaly Árpa Attilának is segített a szerelmi dilemmáiban.)

„Folyamatosan tudunk egymásnak meglepetéseket okozni, és folyamatosan tudok bele szerelmes lenni. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy ugyanazon a perzselő tűzön égek egyfolytában vele kapcsolatban, ezt azért ne állítsuk, mert butaság lenne. Viszont vissza tudom hozni azt a tüzet, és vannak hónapok, több is egy évben, amikor azt érzem, nem akarok tőle elválni, amikor elmegy dolgozni”osztotta meg a TV2 Mokkájában, milyen is az ideális kapcsolat. Mármint az övé. Tőlük kéne tanulnunk nekünk és a Celebrandi hírességeinek is – előbb-utóbb kiderül, ki fogadta meg Andi és a Puskás-Dallos házaspár tanácsait.

Balázs Andi

Fotó: RTL / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top