Sztárok

Balázs Andi nem akart fogyni, mégis sikerült neki

Balázs Andi A Nagy Duett első adásában azt mondta, hogy bár nem célja fogyni, örülne, ha a műsor alatt lemenne pár kiló. Nos, a látottak alapján ez már most sikerült neki.

Balázs Andi és Horváth Tamás már A Nagy Duett-kisfilm forgatásai alatt nagyon egy húron pendültek, a barátságuk pedig azóta csak jobban elmélyült. A mindig vidám színésznő borzasztóan jól használja az öniróniát: bár sosem bántották a külseje miatt, ő mindig tesz magára egy-egy vicces megjegyzést. Az első adásban elárulta, hogy nem akar fogyni, de azért mégis örülne, ha A Nagy Duett végére karcsúsodna egy kicsit. A tegnapi produkcióban már látszott, hogy leadott pár kilót. 

 Ezen a fotón pedig az arcán is látszik a változás: 

Horváth Tamás és Balázs Andi A Nagy Duett második adása után. Fotó: Facebook/Horváth Tamás

A duó tagjai egyébként többször is elmondták, hogy mennyire hálásak a közönség szeretetéért, ők csak magukat adják, és örülnek, ha ez átjön a nézőknek. És nem utolsósorban a zsűrinek is, akiket Balázs Andiék lenyűgöztek a produkcióval. Pápai Joci még azt is megjegyezte, hogy nehogy le merjen fogyni, neki borzasztóan jól áll ez a szerep. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top