Sztárok

Komolyan kell venni Horváth Tamást és párját, Balázs Andit

Elsőre látszik az összhang Horváth Tamás és a párja, Balázs Andi között. Sokan azt gondolják róluk, hogy már régóta ismerik egymást, pedig egészen friss ez a kapcsolat.

Horváth Tamás és Balázs Andi is megmagyarázhatatlannak tartja, de az első perctől úgy érezték, mintha régi jó barátok lennének. A páros hamarosan a Nagy duett színpadán is megmutatja, mire képesek ők együtt, de az biztos, hogy nagyon hamar egymásra hangolódtak. 

Horváth Tamás és Balázs Andrea a Nagy duett színpadára már összeszokott párosként lép – fotó: Instagram

„Amikor két ember egy hullámhosszon van, egy humoruk van, ha komolyabb dolgokról beszélgetünk, az is nagyon jól tud passzolni, és sok mindenben egyformán gondolkodunk” – mesélte nekünk a Kasszás Erzsiként megismert Balázs Andrea a műsor sajtótájékoztatója után. Most pedig az első közös Mokka-szereplésükön kiderült, hogy bármennyire is komolytalannak tűnik a sokat nevető páros, hiba lenne azt gondolni, hogy félvállról veszik a versenyt. 

Horváth Tamás és Balázs Andrea a Nagy duett sajtótájékoztatóján – fotó: Neményi Márton

„Nagy cél az, hogy végigmenjünk, hülyeség lenne azt mondanom, hogy nem, de ezt is mókának gondolom. Azt szeretném, ha a közönség azt szeretné, hogy tényleg ott legyünk Tomival nyolc héten át, és mind a nyolc héten át érezzék baromi jól magukat. Azt, hogy hogy érjük el, elérjük-e vagy nem, és kiesünk a második vagy a harmadikon, még nem tudni, de akkor is, addig egy iszonyatos jó buli legyen” – mondta a Mokkában Balázs Andi, és partnere csak helyeselni tudott.

Horváth Tamás Balázs Andreánál ünnepelte a húsvéti sonkabontást – fotó: Instagram

Horváth Tamásnak ugyan ad egyfajta magabiztosságot, hogy a Sztárban sztárt megnyerte, főleg mert egy nagy kalandnak élte meg, és éppen ezért örül, hogy egy hasonlóban részt vehet. Meggyőződése, hogy Andi lesz az, aki miatt neki a Nagy duett igazán emlékezetes lesz.

Balázs Andrea és Horváth Tamás először szerepelt együtt a Mokkában – fotó: Instagram

„Ha már a párja lehetek Andinak, akkor szeretném, hogy megnyerje, és már írtam is neki, hogy ugye tudod, hogy megnyerjük a Nagy duettet, mert addig fogunk dolgozni, olyan keményen fogunk versenyezni, hogy igenis ott legyünk a döntőben. Én célorientált vagyok, Andi is maximalista, és azért jöttünk, hogy megnyerjük a Nagy duettet.”

Nézd meg, hogyan mesélt a Nagy duett-partneréről Balázs Andi: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top