Sztárok

Balázs Andrea a színpadon sírta el magát, Horváth Tamás vigasztalta

Véget ért A Nagy Duett idei évada, az elmúlt nyolc hetet Horváth Tamás és Balázs Andrea bármikor újra végigcsinálná. ahogy mondták, repült az idő, nekik olyan volt ez az egész, mintha csak három nap lett volna.

Tegnap este Horváth Tamás és Balázs Andrea megnyerte A Nagy Duettet, de ez igazán senkit sem lepett, legfeljebb talán őket. Pedig a páros végig kiemelkedően teljesített, minden héten dicsérte őket a zsűri, és nem kerültek a kiesés közelébe sem. A Nagy Duett döntőjében mégis sikerült magukon is túltenniük, a Meggyfa ebben az előadásban nagyobb siker volt, mint Horváth Tamás eredetije. 

A galériára kattintva látod, milyen nagy az összhang közöttük. 

Megnézem
Összes kép (10)

Balázs Andi pedig elsírta magát a szám végén, pedig nem is ez volt a legmeghatóbb produkciójuk. 

„Most jöttem rá, hogy vége”  mondta a színésznő, akit Horváth Tamás vigasztalt, és egy kicsit a nézőket is meghatotta  a jelenet, amit végül az énekes próbált egy viccel elütni: 

„Ne sírj már, mert olyanok vagyunk tényleg, mint egy házaspár.”

Megnézem
Összes kép (7)

Liptai Claudia szívbemarkolónak nevezte a produkciót, és örült, hogy Balázs Andi megmutathatta, milyen érzékeny tud lenni. Talán ennek is köszönhető, hogy éppen ez a páros nyert, ráadásul Horváth Tamás és Andi a közös munka alatt igazi barátok is lettek

A Nagy Duett döntője, Balázs Andrea és Horváth Tamás (fotó: Chripkó Lili)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top