Sztárok

Hatalmas dolgot nyert Balázs Andi és Horváth Tamás A Nagy Duettel: egymást

Véget ért A Nagy Duett. Az eredmény nem okozott nagy meglepetést, az egész széria alatt favoritnak számító Balázs Andi-Horváth Tamás páros lett a győztes. De mit is nyertek valójában?

Sokat sírtunk és nevettünk az elmúlt hetek alatt Balázs Andrea és Horváth Tamás párosán A Nagy Duettben. Minden produkciójukra szívvel-lélekkel készültek, és ez az eredményen is látszott. Azon kívül, hogy ők lettek Az Év Duettje, hatalmas dolgot nyertek a műsorral.

Megnézem
Összes kép (9)

„Sokkal többet adott nekem ez a verseny a győzelem boldogságánál. A legeslegfontosabb, hogy egy igaz, őszinte barátságot nyertem. Tomival nemcsak partnerek lettünk, hanem nagyon jó barátok is, és az első pillanattól kezdve éreztük, hogy jól megleszünk. Aztán a kapcsolatunk hétről hétre mélyült, ahogy az újabb és újabb kihívásokkal találkoztunk. Számomra a legnagyobb ajándék a műsor alatt az, hogy ő az életem része lett. Szerencsére a párjaink is nagyon jól megértik egymást, biztos, hogy sokat találkozunk majd a műsor után is” – mesélte nekünk A Nagy Duett-ben aratott győzelem után Balázs Andrea

A Nagy Duett döntő, Horváth Tamás és Balázs Andrea (fotó: Chripkó Lili)

A Nagy Duett győztesei az elejétől kezdve ugyanolyan magas színvonalon teljesítettek, minden alkalommal kiderült, milyen plusz energiákat tettek egy-egy produkcióba. Például, hogy Andi lefordította az elődöntőben énekelt dalt, mert meg akarta érteni, mit énekel, hogy autentikusabb legyen a cigány dal. Ezzel együtt Andi önmagát is jobban megismerte a műsorfolyam alatt.

„Azt hiszem, azt tanultam meg, hogy türelmesebbnek kell lennem magammal. A színházban hetekig próbálok egy-egy előadást, itt azonban alig egy-két nap volt egy produkció létrehozására. Pillanatok alatt kellett készen lenni mindennel, és rájöttem, nem tesz jót, ha a rövid határidők mellett türelmetlenkedek magammal, mert azzal csak rontok a helyzeten. Van, ami nem megy rögtön, kitartóan kell próbálnom, gyakorolnom, és akkor az eredmény sem marad el” – mondta a színésznő.

A Nagy Duett döntő, Balázs Andrea és Horváth Tamás (fotó: Chripkó Lili)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top