Sztárok

Ők távozzanak A Nagy Duettből, ha dönteni kell

Ma este eldől, kik jutnak be A Nagy Duett döntőjébe. Mi nem jósolgatunk most, hogy az öt páros közül melyiknek kellene búcsúznia, inkább mondd el te a véleményedet. Azért segítünk meghozni a döntést.

A Nagy Duett idei évada hamarosan véget ér, és már csak öt páros lép színpadra ma este. Nem állítjuk, hogy nincs köztük különbség, de sok szempont alapján lehet valaki győztes ebben a műsorban. Mutatjuk, kinek mi volt a csúcspont A Nagy Duettben. Aztán kíváncsiak vagyunk, kik azok, akiknek szerinted távozniuk kell, ha de dönthetsz.  

Balázs Andi és Horváth Tomi

Ők még sosem kerültek kieső helyre, és őszintén szólva elég szerethető páros. Talán az az egyetlen érv Horváth Tamás és Balázs Andrea kiesése mellett, hogy így izgalmasabbá válna a döntő.

Kamarás Iván és Kollányi Zsuzsi

A kismama és a színész párosa is jól működött a hetek során. Ugyanakkor sokak szemét szúrja, hogy Kamarás Iván már eleve profi színész, akitől az éneklés sem áll távol.

Tápai Szabina és Takács Nikolas

Egy újabb kismama a versenyben! A páros már volt az utolsó kettőben, de egy idő óta, úgy tűnik, biztonságban vannak. Annak idején Szabina párja, Kucsera Gábor a döntőig menetelt, pedig ő rosszabbul énekelt, mint a lány. Nikolas hangja előtt pedig megemeljük a kalapunk, Szabina kezd belejönni ebbe a műfajba

Keveházi Krisztina és Szabó Ádám

Szerethető páros, eddig nem kerültek veszélybe, de ez már tényleg a hajrá, itt bármi előfordulhat. Keveházi Krisztáé talán a mezőny legrosszabb hangja, de színpadi mozgásával mindent kompenzál. A kritikák szerint ők a leginkább semmilyenek, mások szerint pedig a legszerethetőbb páros. 

 

Rózsa György és Csobot Adél

A páros a múlt héten majdnem búcsúzott. Gyuri bácsi a szöveget és a dallamot általában nem tudja, de legalább a koreográfiát sem, a ritmust pedig nagyon tiszteli: sosem lép rá. Az ő esetükben az a kérdés, mennyire szeretné a közönség látni a döntőben Rózsa György aranyos bukdácsolását, ami egyébként szórakoztató.

Tehát szavazásra fel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top