Sztárok

A Nagy Duett: Horváth Tamás és Balázs Andi nyerte az első adást

A jövő héten minden páros újra meg tudja mutatni magát, mivel nem volt kieső az évadnyitó show-ban.

Elstartolt vasárnap A Nagy Duett 6. évada, az első fordulóban – amelyben Kollányi Zsuzsi a színpadon árulta el, hogy babát vár – még nem hirdettek kiesőt, a párosok azonban az első show-ban szerzett pontjaikat továbbviszik a jövő heti adásba – ahol bizony, már távoznia kell az egyik duettpárnak –, és hozzáadódnak az ott kapott pontjaikhoz.

A vasárnap esti adásban az utolsó, azaz a 10. helyen Pumped Gabo és Marcellina végzett, 9. lett Rippel Feri és Tóth Andi, a 8. helyről készülhet a jövő hétre Megyeri Csilla és Gergely Róbert, 7. -ként mehet tovább Fodor Rajmund és Wolf Kati, 6. lett Keveházi Kriszta és Szabó Ádám, az 5. helyen végzett Erdélyi Tímea és Gönczi Gábor, 4. lett Tápai Szabina és Takács Nikolas, bronzérmes lett Rózsa György és Csobot Adél, az ezüstérmes páros Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván lett. A Nagy Duett 6. évadának első adásának a győztese pedig a Kasszás Erzsiként híressé vált Balázs Andi és a Sztárban sztár-győztes Horváth Tamás.

Balázs Andi és Horváth Tamás Jennifer Lopez világslágerét, az Ain’t Your Mama című dalt adta elő. A zsűri 30 pontot adott a produkcióra.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top