Sztárok

A Nagy Duett sztárvideóin jót nevettünk – Kasszás Erzsi odatette magát

Indul A Nagy Duett, ahol a Kasszás Erzsiként híressé vált Balázs Andrea lesz az egyik civil versenyző. Andi poénjaira a műsorban is biztosan számíthatunk. Ráhangolódásként nézzétek meg, milyen mókás videókat készített mostanában.

Már A Nagy Duett sajtótájékoztatóján azt mondta Balázs Andrea, hogy az ő párosuknak a humor az erőssége. Mondjuk ehhez nem is kell a sajtótájékoztató, elég ha megnézzük Andi közösségi oldalát.

Horváth Tamás és Balázs Andrea A Nagy Duett sajtótájékoztatóján – Fotó: Neményi Márton

Balázs Andrea profi színésznő, de ahogy ezt a videót szinkronizálja Angela Merkel és Erzsébet királynő találkozásáról, azt tanítani kellene!

A Nagy Duett alatt már nem Kasszás Erzsit látjuk majd a színpadon, de a humor marad. Ezt például spontán adta elő karácsonykor, a porszívójának énekelte a Jégvarázs legismertebb dalát.

Anditól azt is megtudhatjuk, mi Brad Pitt legnagyobb problémája a csata előtt.

 Szerintem Valentin-napra készített dalocskájával is sokan egyetértenek, Balázs Andreától máris várunk egy Horváth Tamással előadott szerelmes duettet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top