nlc.hu
Sztárok

Balázs Andi a koronavírus idején

Balázs Andi: ,,Úgy hiányzik a színház, hogy belegebedek”

Balázs Andi már alig várja, hogy nézők előtt állhasson újra a színpadon.

A színházlátogató publikum régóta ismeri a színpadról Balázs Andi játékát, akit mostanában sokat láthatunk a képernyőn is. 18 éve szerepel a Karinthy Színházban, az intézmény egyik vezető művésze, 2019 óta pedig a Veres1 Színház színpadán is találkozhatott vele a közönség. Nagyon nehezen éli meg, hogy nem léphet fel közönség előtt, de pozitívan próbálja felfogni a történteket.

balázs andi

Balázs Andi (Fotó: EJI / Erdős Juci)

„Nagyon izgalmas volt belecsöppenni a televíziózás világába is, főleg versenyzőként. Az első megmérettetésem a »Nagy Duett« volt, amit – nagyon köszönöm a kedves nézőknek – meg is nyertem. Ezután jött a »Csak show és más semmi«, amiben zsűritag voltam, később jött egy számomra új feladat, a Konyhafőnök VIP. Ebben is egy hatalmas stáb vett körül és jó kalandként marad meg az emlékezetemben. A NőComment női talkshow-t évek óta figyelemmel kísérem. Kende-Hoffer Krisztina, a műsor megálmodója hívott el egy forgatásra, hogy próbáljam ki magam és persze fantasztikus volt. Olyan hírességek szerepelnek a műsorban, akikkel egy légtérben lenni is hatalmas megtiszteltetés számomra, nagyon élvezem. Egyre erősebben van jelen az életemben a TV és a film, de úgy hiányzik a színház, hogy belegebedek. Én a háromoldalú dobozban érzem jól magam. Szeretem az alkotói közeget, a színház megismételhetetlenségét, a varázslatát, az illatát, a helyzetek megoldásának hirtelenségét. Én ott érzem tökéletesen magam” – árulta el Balázs Andrea az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesületnek adott interjújában, aki azt is elmondta, hogy mivel foglalatoskodik mostanság. 

„Próbálom elfoglalni magam, amennyire csak lehet. Végtelenül hiányzik az egész. A Karinthy Színház nekem olyan, mint a második otthonom, hiszen van olyan időszak, amikor többet vagyok ott, mint otthon. (…) Jelenleg lefoglalom magam olyan feladatokkal, mint például a maszkvarrás vagy az online feladatok.”

Sztárok és a koronavírus:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top