nlc.hu
Sztárok

Presser Gábor megőrül otthon

Presser Gábor: „A világ lassan kezd az őrület felé tendálni…”

Presser Gábor egy podcastben beszélt többek között arról is, hogy bírja az otthonlétet.

Tavasz óta nagyon kevés lehetőségünk van a szórakozásra, a kikapcsolódásra, ez pedig megviseli az embereket. Főleg azokat, akiknek a lételeme a szórakoztatás. Ilyenek az előadók, a művészek, mint például Presser Gábor, aki nagyon nehezen viseli a bezártságot: alig várja, hogy újra sétálhasson egy nagyot a fővárosban, és koncertezzen. Többek között erről is beszélt az énbudapestem.hu podcastjében. 

„A világ lassan kezd az őrület felé tendálni… Nincs most a világnak olyan pontja, ahova nagyon vágyom, amelyről azt gondolom, hogy ott jó lehet élni, jobb, mint Budapesten. Én nagyon szeretem ezt a várost. Régen is szerettem, amikor fiatal voltam, amikor minden szürke volt és golyónyomok voltak a házfalakon… Szerintem a világ leggyönyörűbb városa. Pedig sok helyen megfordultam életemben, csodálatos városokat láttam. Most nagyon keveset vagyok a városban, már a színházba se megyek be. Alig várom, hogy ez a rohadt vírus véget érjen, és újra kimehessek a budapesti utcára”  – mondta lehangolóan a 72 éves zenész.

presser gábor

Presser Gábor (Fotó: Smagpix)

Hírességek és a koronavírus:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top