nlc.hu
Sztárok

Bangó Margit átesett a koronavíruson

Bangó Margit is átesett a koronavíruson, de már jól van

A Kossuth-díjas énekesnő szervezete gyorsan legyőzte a betegséget.
Bangó Margit elkapta a koronavírust

A hetvenéves énekesnő is azok közé tartozik, akik nagyobb kockázatnak vannak kitéve, ha a koronavírusról van szó, hiszen a vírus főleg az idősebb korosztályra jelent veszélyt.

Sajnos az elmúlt hetekben több olyan idősebb magyar hírességet is elveszítettük, akik a koronavírus szövődményeibe haltak bele, ezért is jelent különösen jó hírt, hogy Bangó Margit szervezete gyorsan leküzdötte a vírust. 

„Nem éreztem szagokat, ízeket, és legyengültem. Szerencsémre január óta sok vitamint szedek, aminek köszönhetően az immunrendszerem, így viszonylag könnyen leküzdöttem a kórt. Ráadásul jó az orvosom, és isten is vigyáz rám
– mondta a Borsnak Bangó Margit, akinek szerencsére összetartó a családja, így betegségében sem hagyták teljesen magára. 

Az énekesnő most fellélegzett, korábban ugyanis nagyon aggódott, hiszen nemcsak a korából adódóan, hanem betegségei miatt is veszélyeztetett volt. Érthető módon még a közértbe is félt lemenni, hiszen a koronavírus-járvány bárhol felütheti a fejét. Az aggódásnak, úgy tűnik vége, hiszen a kora és az alapbetegségei ellenére rendkívül gyorsan meggyógyult.

 

Kemelt kép: TV2

 

Veszélyben az idősek!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top