nlc.hu
Sztárok

Rékasi Károly a koronavírusról

Rékasi Károly a koronavírusról: Olyan volt, mintha nászúton lennénk

Mivel nem gyötörte meg nagyon a koronavírus Rékasi Károlyt és Pikali Gerdát, a közös karantént egyfajta második nászútként fogták fel.

Rékasi Károly a Barátok közt forgatásán vette észre magán a tüneteket, mert furcsa izomfájdalmak gyötörték. Azonnal tesztelték koronavírusra és az eredmény pozitív lett.

Rékasi Károly és Pikali Gerda - még a koronavírus előtt

Rékasi Károly és Pikali Gerda – még a koronavírus előtt

Kiderült, a párja, Pikali Gerda is elkapta a Covidot, így együtt vonultak karanténba. Rékasi a Blikknek elmondta, hogy komolyabb tünetei nem voltak, még az ízérzékelése is megmaradt, a szaglását pedig már öt éve, a baleseténél elvesztette, így annak hiánya nem tűnt fel neki.

Mivel nem gyötört meg minket a vírus, úgy döntöttünk Gerdámmal, ha már így hozta a sors, hogy az elkövetkező napjaink nem szövegtanulással, próbákkal vagy szinkronnal telnek, akkor kiélvezzük a békés együttlétet. Olyan volt, mintha nászúton lennénk”mondta a lapnak Rékasi, akinek fia, Zsigmond is megbetegedett.

Tudomásul kell venni, hogy ez a borzalom most létező veszély, oda kell figyelnünk egymásra, a szabályokat el kell fogadni, mert életek múlnak rajtunk. Sajnos a közvetlen környezetünkből távoztak olyanok, akiket jól ismertünk, szerettünk

– fogalmazott a színész.

Olvass még Rékasi Károlyról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top