nlc.hu
TV-sztárok

Rékasi Károlynak tüdőgyulladása van

Rékasi Károly nagyon beteg – a színész rögtön a koronavírusra gyanakodott

Koronavírus gyanújával fordult orvoshoz Rékasi Károly. A színészt tünetei alapján azonnal tesztelték.

Néhány nappal ezelőtt ágynak esett Rékasi Károly. A színész, – aki tart a koronavírustól, ezért még a Barátok közt forgatásairól is lemondott volna -, először félt orvoshoz fordulni panaszaival. Rékasinak a torka fájt, majd teljesen elgyengült.

„Múlt csütörtökön a forgatáson már élesen fájt a torkom és furcsán reszelős lett a hangom” – emlékezett vissza a Blikknek a színész, aki hamar rosszabbul lett –  „lélegzetvétel szabályos küzdelem volt, hallottam, ahogy sípol, hörög a tüdőm. Képtelen voltam elmenni a háziorvoshoz, inkább kihívtam”.

Kiderült, hogy nagy a baj: az orvos kétoldali tüdőgyulladást állapított meg Rékasinál, akiről korábban kiderült, hogy egy nagyon fontos műtéten is át kell majd esnie. A színészen azonnal elvégezték a koronavírus-tesztet, ami szerencsére negatív lett. 

„Soha nem volt még tüdőgyulladásom, a stúdiót nem hűtik túl, a kocsiban is vigyázok a klímával, otthon pedig egyáltalán nem használom” – magyarázta Rékasi Károly, aki hétfőn már valamivel jobban érezte magát. Bízik benne, hogy hamar javul az állapota, és ha harmadik tesztje is negatív lesz, akkor újra munkába állhat.

Olvass még az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top