nlc.hu
Sztárok

Rékasi Károlyt műteni kell

Rékasi Károly egyelőre halogatja a következő komoly műtétjét

A Barátok közt színésze néhány éve komoly motorbalesetet szenvedett. Továbbra is sántít, csípőprotézisre van szüksége.

Öt évvel ezelőtt, éppen június 30-án szenvedett súlyos motorbalesetet Rékasi Károly. A színész motorjával egy autónak ütközött a 22. kerületi Háros utcában. Rékasi súlyos gerinc- és koponyasérüléseket szenvedett, felépülése több mint egy évig tartott, egyik lába a baleset következtében rövidebb lett. A motorbaleset ügyében a színészt nemrégiben pénzbüntetésre ítélte a Fővárosi Törvényszék, de nagyobb büntetés volt az a rengeteg beavatkozás, amin át kellett esnie az elmúlt időszakban.

Rékasi Károlynak az öt év alatt tíz műtétje volt, de most úgy tűnik újabb beavatkozás vár rá. A Blikk azt írja, a Barátok közt színészének csípőprotézisre van szüksége. Rékasi egyelőre halogatja a fontos beavatkozást.

Rékasi Károly (Fotó: Facebook)

Rékasi Károly (Fotó: Facebook)

„Gyakorlatilag egy 80 éves, rokkant testben érzem magam” – magyarázta Rékasi, aki azon van, hogy a nézők semmit ne vegyenek észre abból, hogy problémái vannak. A színész magasított talpú gyógycipőt visel, de ez nem volt elég, aszimmetrikussá vált a csípőcsontja, ami kopásokhoz vezetett. A csípőprotézisre minél hamarabb szüksége lenne, de a beavatkozás miatt minimum öt hónapra újra kiesne a munkából, amit a jelenlegi helyzetben nem engedhet meg magának anyagilag. 

„Sokat tanultam, elsősorban türelmet, kitartást és küzdést” – mondta a színész a bulvárlapnak. Rékasi úgy véli, azért élt túl mindent, mert szerettei kitartottak mellette. Párjának, Pikali Gerdának is sokat köszönhet, aki a felépülés időszakában végig kitartott mellette.

Olvass még Rékasi Károlyról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top