Sztárok

Rékasi Károly a Barátok köztről: „minden szívfájdalom nélkül távozom”

Hamarosan ismét elkezdődik a Barátok közt forgatása, de Rékasi Károly nem szeretne kockáztatni.

Rékasi Károly már szívesen munkába állna, de nem mindenáron. A Blikk információi szerint a Barátok közt vezetősége elkezdte annak előkészítését, hogy hamarosan újra munkába álljon a stáb, Rékasi Károly pedig csak akkor hajlandó újra forgatni, ha minden biztonságos.

„Elküldtem a produkciónak a kérdéseimet, többek között azt, hogy mi változott a vírushelyzetben a leállás óta, ami indokolja az újrakezdést? Igen, dolgoznék, örömmel és szívesen, de sem fertőzött, sem mást megfertőző személy nem szeretnék lenni” – mondta Rékasi Károly, aki hozzátette, ha nem látja biztonságosnak a helyzetet, elbúcsúzik a produkciótól.

Rékasi Károly csak akkor forgat, ha mindent biztonságban talál

Hamarosan ismét folytatják a Barátok közt forgatását. Fotó: smagpix/Nagy Zoltán.

„Ha ezt nem látom biztonságban, nem tudok a produkció rendelkezésére állni. Ha nincs egészségem, hiába van pénzem… 57 évesen felelősséggel tartozom a közvetlen környezetemért és önmagamért. Ha nem érzem magam biztonságban, minden szívfájdalom nélkül távozom: számomra vannak fontosabb szempontok a pénznél” – mondta Rékasi Károly, aki nemrég újabb balesetet szenvedett.

„A munkavégzés akkor indul újra, ha minden kétséget kizáróan látjuk, hogy a forgatás a legnagyobb biztonságban folyhat. Ennek érdekében megtesszük a szükséges intézkedéseket, nemcsak az előkészületi szakaszban, hanem a munkafolyamat elindulása után is, többek között a stábtagok rendszeres szűrésével” – mondta Ondruss Ilona, a Barátok közt producere.

(Nyitó kép: smagpix/Nagy Zoltán)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top