nlc.hu
Szabadidő

Koronavírus a Barátok köztnél

Koronavírus a Barátok köztnél: megszólalt Rékasi Károly

Rékasi Károly szerint mindent megtesznek a biztonságuk érdekében, de csak idő kérdése volt, hogy a Barátok közt közreműködői közül valaki elkapja a koronavírust.
Rékasi Károly

A fokozott óvintézkedések ellenére az RTL Klubnál is felütötte a fejét a koronavírus, már három műsorban találtak fertőzött közreműködőt.

Először az Álarcos énekes nyomozójáról, Gáspár Laciról derült ki, hogy megfertőződött, majd a Konyhafőnök VIP forgatását kellett leállítani, mert az egyik közreműködő tesztje pozitív lett.

Felfüggesztették a Barátok közt forgatását is, mert a produkció egyik résztvevője megbetegedett. A színészek még nem tudják, mikor állhatnak újra munkába.

„Az nem volt kérdés, hogy a mi stábunkban is elkaphatja valaki a vírust, azt nem tudtuk, hogy mikor. A csatornának és a produkció vezetésének köszönhetően biztonságban érezzük magunkat, hiszen amint kiderült a megbetegedés, azonnal mindenkit leteszteltek”

– mondta Rékasi Károly a Blikknek.

Az 57 éves színész tavasszal akár távozott is volna a Barátok köztből, csak azután volt hajlandó újra részt venni a forgatásokon, amikor mindent biztonságosnak talált.

Az RTL Magyarország közölte, hogy a forgatások leállítása nem tömeges megbetegedéseket jelent, hanem a közreműködők védelmében történtek. A koronavírus megjelenése óta a csatornánál szigorú biztonsági intézkedéseket vezettek be, és rendszeresek a szűrések.

Olvass még a Barátok köztről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top