nlc.hu
Sztárok
Keresztlánya köszönti fel anyák napján Balázs Andit

Keresztlánya köszönti fel anyák napján Balázs Andit

Balázs Andi szívmelengető történetet osztott meg az Adom a napom streamvideójában keresztlányáról.

Az Adom a napom legújabb évadának hétfői vendége Balázs Andi, akit Geszti Péter több fontos ok miatt invitált meg a műsorba, ugyanis mindkettejük életében fontos szerepet foglaltak el a reklámok. Kétségtelen, hogy egy igencsak izgalmas napnak nézünk elébe Andival, aki a délelőtt folyamán arról is mesélt rádiós műsorvezetése közben, hogy milyen kapcsolata van a keresztlányával. 

Balázs Andi,

Balázs Andi, fotó: Sajtóklub

„Nekem van egy csodálatos keresztlányom, aki már felnőtt és két gyereke van, de mi tartjuk az anyák napját és soha nem felejtkezik el arról, hogy felköszöntsön, hogy én vagyok a legjobb keresztanya a világon. Nagyon sokáig, huszonéves koráig adott is valami kis ajándékot, amit ő készített és ez a legjobb dolog!” 

– árulta el Andi a hallgatóknak és a streamvideó nézőinek.

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját Balázs Andi, kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top