TV-sztárok

Lehull a lepel Balázs Andi és Sári Évi különleges kapcsolatáról

Elstartolt a Kristóf’s Kitchen in The Studios című vegán főzős talkshow, melynek első adásában a műsorvezető, Steiner Kristóf és párja, Nimrod Dagan Balázs Andit és Sári Évit látja vendégül.

Elstartolt Steiner Kristóf saját Youtube-műsora, a Kristof’s Kitchen in The Studios, amin többek között a szerelmével, Nimivel dolgozik együtt. Az első két vendég Sári Évi és Balázs Andi, akik ezeréves barátságukról is meséltek. Az önfeledt félórás főzés ideje alatt Kristóf még dalra is fakad a két színésznő társaságában, sőt egy konyhai eszközt is megsüt véletlenül. A nézők többek között a görögdinnyesteak és a világbéke karfiol receptjét is megismerhetik. 

„Összehozzuk mindazt, amit szeretünk a művészetben, a kajálásban, hogy emberek összejönnek és dumálnak, sztorikat osztanak meg. Ezt az egészet kombináljuk össze egy olyan fűszermixszé, egy olyan shake-ké, mindent bele levessé, ami gazdagítja a társadalmunkat és a világunkat!” – ilyen vidáman üdvözöli vendégeit, Balázs Andit és Sári Évit Steiner Kristóf új műsora első epizódjában. Kristóf 11 év után tért vissza műsorvezetőként, de olyan könnyedén és lazán kalauzolja a sztárvendégeket és a közönség soraiban ülőket az egész epizód alatt, mintha csak egy rövidebb nyári szünetre ment volna el. A Kristóf’s Kitchen in The Studios minden adásában négy, állati alapanyagoktól mentes fogást készít el a meghívott vendégek társaságában. Természetesen a sütés-főzés közben, oldott hangulatban nem csak a receptekről esik szó.

Balázs Andi és Sári Évi a kezdetektől jó barátnők (Fotó: Kristof’s Kitchen in The Studios)

„A Karinthy Színházban játszottuk öt éven át a Nyitott ablak című zenés komédiát, ott ismerkedtünk meg” – árulja el a műsorban Sári Évi, majd Balázs Andi át is veszi tőle a szót. „Barátnőket játszottunk, és öt éven át egymás mellett ültünk. Rólunk sok mindent elmond, a barátságunkról, hogy remegve vártuk azokat az estéket, amikor egymással lehettünk az öltözőben. És ha már kajáknál tartunk, úgy töltöttük az estéket, hogy az egészségesen táplálkozó Sári Évi asztalán a gondosan előkészített és feldarabolt uborka, salátalevelek és mindenféle bigyók mellett az én másik oldalamon volt egy kóla és egy perec. Ezt megláttad, ránk néztél, és nem lehetett összekeverni a két asztalt, hogy ki hol ül” – meséli nevetve Andi Kristófnak, miközben épp egy különleges és finom vegán édesség elkészítésén dolgoznak.

Évi és Andi azt is elárulják, hogy öt év alatt soha nem vesztek össze. „Még annyi sem történt, hogy csúnyán néztünk volna egymásra. Sőt, néha egymáshoz menekülünk, megnyugvás egymás társaságában lennünk” – mondja el őszintén Balázs Andi, majd Sári Évi folytatja gondolatát: „Az nagyon jó érzés, ha bemész valahova, és tudod, hogy van ott valaki, aki vicces, szórakoztató, hiszen nekünk sincs mindig jó napunk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top