Sztárok

Szerelme társaságában vezet újra műsort Steiner Kristóf

A Kristóf’s Kitchen in The Studios című vegán gasztroműsorban Steiner Kristófot sous chefként szerelme, Nimrod Dagan segíti.

Nimi és Steiner Kristóf nagy szimbiózisban élnek, így nem csoda, hogy a műsorvezető 2008-as búcsúja után most párja társaságában tér vissza a képernyőre. A YouTube-on jelentkező műsor egyszerre felhőtlen főzős félóra és izgalmas talkshow, ahol – miközben mellőznek minden állati alapanyagot – a nézők egy új oldaláról is megismerhetik az adott rész sztárvendégét.

„Nimi sok embernek olyan lett idehaza, mint Evita Peronárulja el nevetve Steiner Kristóf. – Rengeteg helyzetben érzem azt, hogy a jelenléte sokakból lelkesedést vált ki. Ez nekem azért nagy öröm, mert én magam tudom, hogy ő milyen értékes, hogy mennyire tehetséges mindenben, amihez csak nyúl. Mi legbelül nagy szimbiózisban élük, írásban, színházban, közösségi médiában és persze főzésben is. Nagy büszkeség, ha az emberek vele is megismerkedhetnek. Szeretném az ő személyiségét is megosztani másokkal, hogy ne csak a srác legyen, aki mindig velem van.”

Steiner Kristóf szerelmével, Nimivel vezet újra műsort (Fotó: Kristóf’s Kitchen)

Kristófot utoljára 11 éve, a Viva képernyőjén láthatták a nézők mint műsorvezetőt. „Kicsit klisésen hangzik, de olyan ez, mint a biciklizés. Mintha alig telt volna el idő az akkori élő adások és az új műsor felvétele között” – árulja el Steiner Kristóf, aki most saját vegán gasztroműsorával, a Kirstóf’s Kitchen in The Studiosszal tér vissza. „Mindig arról szólt az életem, hogy megmutattam másoknak, mi mindennel foglalkozom. Volt, amikor tévén, színházban vagy az újságokban történt mindez, az utóbbi 5-6 évben pedig a konyhában teljesedett ki. Én mindig történeteket mesélek, egyszerűen csak mások a helyszínek és az eszközök.”

Steiner Kristóf újra műsort vezet (Fotó: Kristóf’s Kitchen)

Kristóf elárulta, hogy az új műsor készítőitől szabad teret és minden őrült ötletére áment kapott. „Ez nem egy szimpla főzőműsor. Ez az én konyhám beköltözve egy forgatási helyszínre, ahol ugyanolyan természetes maradhat a folyamat, ahogy az az én saját otthonaimban is zajlik” – fűzi hozzá, és elmondja, a sztárvendégek nem csak egy tévéműsor forgatásra jöttek, hanem megérkeztek egy hedonista, kicsit házibuli szerű helyzetbe. „Fontos megkötés volt a szerkesztőktől, hogy a felvétel előtt a sminkszobában ne beszélgessünk a vendégekkel, a nagy találkozások történjenek a kamerák kereszttüzében. Volt köztük, akit már régóta ismertem, és volt, akivel még nem találkoztam, de régóta kíváncsi voltam rá, vagy épp neki volt sztorija velem. Hogy mindez kamera előtt történt, különlegessé tette a vendégek jelenlétét, aki megnéz egy-egy epizódot, úgy hiszem, megérti, hogy miért mutat ez az egész túl azon, hogy minden műsorba kell egy sztárvendég. Remélem, sikerül őket úgy bemutatnunk, hogy mindenki érezhesse, ők sokkal többek sztárvendégnél.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top