nlc.hu
Sztárok

Steiner Kristóf sógora elítéli a melegeket

Steiner Kristóf sógora elítéli a melegeket, látni se akarja a saját öccsét

Steiner Kristóf egy őszinte posztban elárulta, hogy a férje és annak testvére miért nem beszélnek egymással.

Steiner Kristóf és a párja, Nimrod öt évvel ezelőtt, Izraelben ismerték meg egymást. Szerelem volt első látásra, azóta össze is kötötték az életüket, nemrég pedig egy görög szigetre költöztek kettesben. Kristóf és Nimi családjának nagy része elfogadja a kapcsolatukat, ám az izraeli fiú családjában akad olyan, aki nem nézi jó szemmel, hogy meleg. A VIVA egykori műsorvezetője őszintén vallott a sógora és férje kapcsolatáról. 

„A szerelmem velem egyidős bátyja, Yaron majdnem két évtizeddel ezelőtt döntött úgy, hogy a mélyen vallásos életet választja – otthagyta a munkáját, a barátait, a családját, beköltözött egy negyedbe, ahol vallásos zsidók élnek, majd a tanára választott neki egy feleséget, azóta pedig hat gyerekük született” – kezdte Kristóf a közösségi oldalán, majd elárulta, Yaron több mint 18 éve elfordult Nimitől, azóta gyakorlatilag nem is köszön neki.

Ahogy a blogger írja, Nimi mindig reménykedik, hogy meg tudják beszélni a nézeteltérésüket, de folyamatosan falakba ütközik és a mai napig könnybe lábad a szeme, ha a bátyjáról van szó. Egy családi Zoom-beszélgetésről is szó esett, ahol a família összes tagja jelen volt. „Amikor pedig a másik báty, Omri rákérdezett, miért nem köszön a »kistestvérnek«, szúró cinizmussal és bántó kérdésekkel állt elő: »Miért kellett hátat fordítania Izraelnek? Miért kell ennek a hülyeségnek szentelnie az életét? Miért nem vállal felelősséget, és nő fel?« Nimi válaszait pedig meg sem hallgatta” – részletezte Steiner Kristóf. 

A teljes történetet itt tudod elolvasni:

LMBTQ és a sztárok: 

steiner kristóf és nimi

Steiner Kristóf és Nimi (Fotó: Instagram / mateczaban)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top