Sztárok

Steiner Kristóf és szerelme teljesen meztelenek ezen a fotón

Steiner Kristóf és Nimrod bevállalták: egy kampány miatt vetkőztek le.

Steiner Kristóf és párja, Nimi semmit nem rejtegetnek az Insta-közösségük előtt. Az egykori műsorvezető egy görög szigeten él a szerelmével, de gyakran hazajár egy-két munka alkalmával. Ezúttal egy kampány keretein belül fotózták őket: a szőrmeviselés ellen tiltakoznak, az összes ruhájukat ledobták

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#IdRatherGoNakedThanWearFur ✌️ . ... the campaign by @peta with @aliciasilverstone, @pink, @evamendes, @pamelaanderson & other brave & beautiful ones has now arrived to Hungary! 🙏 . So @nimrodagan & I were happy to say yes to show the world among other friends, activists, socialites and celebrities including @vamosi.viktoria, @jordanadelactress, @vali_tamas_official & many more: going #nude is so #natural, especially compared to the cruel system of turning animal slaughter to a socially acceptable norm, channeling "beauty" and "prestige". 👎 . We are #proud to state: #InkábbVagyokMeztelenMintHogySzőrmétViseljek ✌️ Amikor a @szormeellenesliga felkért minket, hogy vessük le a gátlásainkat és a ruhánkat a magyar #IdRatherGoNaked kampány kedvéért, szerelmem @nimrodagan és én azonnal igent mondtunk, tudván: az üzenet - mely szerint embereknek állatok bundáját hordani felesleges, kegyetlen, és idejétmúlt - sokkal fontosabb a társadalmunk berögzült konvencióinál: . a meztelenség sokak számára tabu, míg más lények megnyúzása természetes. Az abszurdumot egyszerű szemléltetni: ha ledobod a ruhád és vállalod a véleményed, egyszeriben "beteg", "abnormális", "nárcisztikus" leszel egyesek szemében, míg a "szépségért" és vélt státusszimbólumként olyan ipart támogatni, amely nálunk kisebbek, gyengébbek, védtelenebbek szervezett használatára és legyilkolására épül... "elfogadott". 😔 . Hallgasd a hangod te is, hogy ez ne így legyen! A nagy divatházak és a világ vezető divatlapjai sorra mondanak nemet a szőrmére - beismerve, hogy összeegyeztethetetlen a tudatos vásárlással, és a felelősségvállalással, amellyel mi emberek mind tartozunk a bolygónkak, és az összes élőlények, akikkel megosztjuk a Földet. 🌍 . Photo by @roppo80 | #NoFur #FurIsDead #StopWearingFur #SayNoToFur #FurIsMurder #MagyarSzormeEllenesLiga #SzormeEllenesLiga #VeganForTheAnimals #AnimalsAreFriends #

Kristóf Joseph Steiner (@kristofsteiner) által megosztott bejegyzés,

„Amikor a @szormeellenesliga felkért minket, hogy vessük le a gátlásainkat és a ruhánkat egy kampány kedvéért, szerelmem és én azonnal igent mondtunk, tudván: az üzenet – mely szerint embereknek állatok bundáját hordani felesleges, kegyetlen, és idejétmúlt – sokkal fontosabb a társadalmunk berögzült konvencióinál” – írta a közösségi oldalán Steiner Kristóf, majd hozzátette, sokak számára tabu a meztelenkedés, de ezzel nem tud egyetérteni. 

„A meztelenség sokak számára tabu, míg más lények megnyúzása természetes. Az abszurdumot egyszerű szemléltetni: ha ledobod a ruhád és vállalod a véleményed, egyszeriben »beteg«, »abnormális«, »nárcisztikus« leszel egyesek szemében, míg a »szépségért« és vélt státusszimbólumként olyan ipart támogatni, amely nálunk kisebbek, gyengébbek, védtelenebbek szervezett használatára és legyilkolására épül… »elfogadott« – zárta mondandóját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top